PC toplama hayali

200 TL ekran kartlı PC hayal kurulacak PC değildir. GT 730 bile kaç paraya satılıyor baktınız mı?
Şu an onların size yardım etmesi gerekiyor. O parayı teslim etmeseniz, ek olarak kendi alın terinizle kazandığınız para olduğu için o zaman dolar 3 TL iken güzel PC toplamaya başlanabilirdi.
Ya dolar 1 TL iken aileler 20 TL'ye de pahalı demiyor muydu? Döviz 0.5 TL'ye denk gelse 10 TL'yi çok görecekler. Sonu yok bunun.

Zaten hayal kurduğum PC 7 8K arası bir şeydi hatta parasını ayarlarladım toplucaktım bir sıkıntı olmuştu o sene aileme vermek zorunda kalmıştım bu arada yanlış anlamasın ailem hiçbirazaman benden zorla çalıştığım parayı da istemedi normal seviyede istediğim bir şeyede karşı çıkmadılar Allah razı olsun olsun bin kere onlardan onlarda söylüyor zaten yurt dışı fiyatları gösterdiğimde alırdık diye ama şu an ülkedeki çoğu aile ev kredi kartı vb taksitlerin arasında 7K 8k PC borcuna giremez bu konuda ailelerimizin bir suçu yok bu fiyatlara sebep olan insanların suçu var pardon insan demişim.

Geçen yıl laptop almıştım 5500 TL'ye şimdi o laptop 9500 TL olmuş. Bu ülkede artık ucuzlayınca alırız diye bir şey kalmadı her geçen gün daha da pahalı her şey ama ne komik biliyor musunuz? Büyükler 2020 yılında teknolojik aletlerin gereksiz masraf olduğunu söyleyip eskilerden örnek veriyor.

7. sınıftan beri yazları aylık 1.5 2K arası çalışıp aile içi sıkıntılarımızdan dolayı tüm parayı aileme verdim. Bu işten mutsuz değilim. Aileme destek oldum fakat bir PC hayalimi gerçekleştiremiyorum. Ne bu fiyatlar ulan? PC'deki işlemcide APU da yok eski bir şey 200 TL bandında bir kart alacağız. Kaç aydır alamadık şu an yasak var çalışamıyorum. Derslere girerken sıkıntı oluyor. Acil ekran kartı lazım para yok. Bir PC toplama hayalim vardı, vazgeçtim, gram hevesim kalmadı. Artık ben de isterdim GTA 5'i Full ultraya çekip, realism grafik moduyla mis gibi oynamayı ama olmuyor. Forumda olmasak acayip küfür edesim var şu an sisteme. Ulan alt tarafı 200TL'lik kart taksitler evi geçindirmeye anca yetiyor acil lazım ekran kartı sadece görüntüyü düzgün vermesi yeterli. Yok abi alamadık bir türlü ne yapacağımı şaşırdım. Bizimkiler de almak istiyor ama çıkışmıyor para. Kaç yıldır ekranı kırık kendi kendine basan telefonumu kullanıyorum. Technopat Sosyal bir yazım hatam varsa lütfen engel atmayın. Gerçekten yazması zor oluyor. Bu arada acındırma veya dilenmek için yazmadım. Bir dertleşelim grup olarak diye.
Sabret hocam, elbet zor ekonominin hali ortada ben 10 sene sonunda yeni sistem alabildim. Umarım sende istediğin oyunları istediğin ayarlarda oynatabilecek bir sisteme sahip olursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı