Aslında pek öyle yürümüyor. İş için işlemci ekran kartından çok daha önemlidir. Oyun sisteminde ise dengede tutulması önemlidir. İş sistemleri için oyun sistemlerine göre daha fazla RAM ve M.2 SSD tavsiye edilir. Oyun oynatan sistem iş yapar ama maksimum verim alamayabilirsin. Kendi sistemimden biliyorum ve kendi sistemimi örnek verebilirim.Oyun performansı için. Zaten oyunda yüksek performans gösteren bir sistem iş için gayet ideal olmaz mı?
Güzel bir mantık. Bugün Vatana gitmiştim. Görevli bana dedi ki 1000-1200 TL bütçeni topla gel sana İşlemci-Ana Kart- RAM verelim dediler. Ekran kartını sordum vereceği anakartın onboardında ki ekran kartının 4gb olduğunu ve gayet yüksek performans olduğunu söyledi. İşlemci Ryzen 'di sanırım ama ekran kartının modelini unuttum. Sen ne düşünüyorsun? Alınır mı?
Aslında pek öyle yürümüyor. İş için işlemci ekran kartından çok daha önemlidir. Oyun sisteminde ise dengede tutulması önemlidir. İş sistemleri için oyun sistemlerine göre daha fazla RAM ve M.2 SSD tavsiye edilir. Oyun oynatan sistem iş yapar ama maksimum verim alamayabilirsin. Kendi sistemimden biliyorum ve kendi sistemimi örnek verebilirim.
Oyun için almıştım bundan dolayı işleminden çok ekran kartına yatırım yaptım. Şimdi iş için kullanıyorum ağırlıklı olarak ve şunu demeliyim ki işlemci can çekişiyor... Ekran kartımdan çok memnunum ancak işlemci ve RAM kısmından problem yaşıyorum.Olur verebilirsin.
İşin nedir sorması ayıp. Render kısmında mı can çekişiyor RAM ve CPUOyun için almıştım bundan dolayı işleminden çok ekran kartına yatırım yaptım. Şimdi iş için kullanıyorum ağırlıklı olarak ve şunu demeliyim ki işlemci can çekişiyor... Ekran kartımdan çok memnunum ancak işlemci ve RAM kısmından problem yaşıyorum.
Evet render kısmında. Hatta bazı oyunlarda da(BF1 gibi). Tavsiyem dengeli gitmen yönünde. Ayrıca acemi olarak kod yazıyorum ve Android veya Ios telefonu emulatorde açınca biraz can sıkıyor.İşin nedir sorması ayıp. Render kısmında mı can çekişiyor RAM ve CPU
Hackintosh kullanıyorum şu an Xcode için. Açıkçası Visual Studio burada daha stabil geldi.Emulator programlar çok kasma yapıyor zaten ben anlamadım sebebi nedir. Blue Stacks kullanamıyorum mesela ben. Bende acemi olarak HTML yazmaya çalışıyorum şuan. Ama HTML olduğu için Sublime Text veya Visual Studio Code gibi programlar yetiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.