PC varken neden konsol?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 923

arif0

Hectopat
Daha fazla  
Aklım almıyor neden PC toplama varken hatta 4K 120FPS+ alabilecekken bir insan PS5 Pro alır ki?
Xbox kullananlara hiçbir şey demiyorum. Tüm oyunları PC'de var zaten. 😂
Nintendo alacağıma da Steam Deck alırım, hem Emu'dan Nintendo oynarım hem de PC oyunları oynarım. :D

Aklım almıyor neden PC toplama varken hatta 4K 120FPS+ alabilecekken bir insan PS5 Pro alır ki?
Xbox kullananlara hiçbir şey demiyorum acınası bir durum ziraa. Tüm oyunları PC de var zaten. 😂
Nintendo alacağıma da Steam Deck alırım, hem Emu'dan Nintendo oynarım hem de PC oyunları oynarım: D

PS5 bilgisayara göre daha konforlu çünkü kambur gibi bilgisayar basından oturmaktansa rahat otura otura oynamak daha iyi kimine göre ben bilgisayarcıyım ama fark böyle.

PS5 Pro hakkında bilgim yok ama PS5 hakkında bilgim var. Hiçbir bilgisayar 24.000 TL'ye PS5 performansı veremiyor. Üstelik PS5 hem daha sessiz hem daha hafif ve daha az hacimli.

PS5 bilgisayara göre daha konforlu çünkü kambur gibi bilgisayar basından oturmaktansa rahat otura otura oynamak daha iyi kimine göre ben bilgisayarcıyım ama fark böyle.

Bilgisayarımı televizyona bağlayıp kol ile rahat rahat oynuyorum, oynayacak adam her türlü rahat oynar, tek sıkıntı 20 kg kasayı, masadan televizyonun oraya taşımak. 😁

PS5 Pro hakkında bilgim yok ama PS5 hakkında bilgim var. Hiçbir bilgisayar 24.000 TL'ye PS5 performansı veremiyor. Üstelik PS5 hem daha sessiz hem daha hafif ve daha az hacimli.

Bilgisayarımı televizyona bağlayıp kol ile rahat rahat oynuyorum, oynayacak adam her türlü rahat oynar, tek sıkıntı 20 kg kasayı masadan televizyonun oraya taşımak. 😁

Daha konforlu diyorumya o yüzden konsolların kapladığı alan 1 eli geçmiyorda kasa nereden baksan kaç katı bunun.

Xbox kullananlara hiçbir şey demiyorum acınası bir durum ziraa. Tüm oyunları PC de var zaten. 😂
Nintendo alacağıma da Steam Deck alırım, hem Emu'dan Nintendo oynarım hem de PC oyunları oynarım: D

4K 120+ FPS'i hangi sistemle alacaksın veya 4K 120+ FPS'e hangi oyunda ihtiyacın olsun ki üstelik bu sistemi kaç PS5 Pro parasına alacaksın o da var konsol da rahatlık var driver çökme derdi yok oyunda kasma yok tamamen stabilize bir oyun deneyimi var ayaklarını uzatıp yayıla yayıla koltukta oyun oynama keyfi var konsol tamamen gereksiz değil ayrıca o oyunlar PC'ye çıksa bile genelde en az 1 yıl sonra çıkıyorlar.

4K 120+ FPS'i hangi sistemle alacaksın veya 4K 120+ FPS'e hangi oyunda ihtiyacın olsun ki üstelik bu sistemi kaç PS5 Pro parasına alacaksın o da var konsol da rahatlık var driver çökme derdi yok oyunda kasma yok tamamen stabilize bir oyun deneyimi var ayaklarını uzatıp yayıla yayıla koltukta oyun oynama keyfi var konsol tamamen gereksiz değil ayrıca o oyunlar PC'ye çıksa bile genelde en az 1 yıl sonra çıkıyorlar.

Bir de konsol fiyatlarına eşit çıkacak kasa özellikleri konsollar kadar performanslı olmuyor.

Olay " konfor " çoğu insan sizin gibi, bizim gibi teknoloji ile iç içe değil. Halihazırda kullandıkları Word açan Skype girebilen bir ofis laptopu işlerini görüyor. PS5 tak çalıştır kafasında, driverı'dır, yok grafik ayarlamasıdır vs uğraşmıyor. Kullanıcı biliyor ki "ben PS5'in verdiği hangi grafik ayarı ile oynarsam oynayayım %90 akıcı şekilde oyunu oynayabileceğim". Yine çoğu kişi sizin-bizim gibi oyunlarla iç içe değil. Fifa alıyor , COD veya BF alıyor yılı kapatıyor. Fifa'nın Pc'deki optimizasyon sorunlarını da biliyoruz. O yüzden tüm yıl fifa oynayan oyuncu elbette konsolu tercih edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı