PC varken neden konsol?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 1.152
Aklım almıyor neden PC toplama varken hatta 4K 120FPS+ alabilecekken bir insan PS5 Pro alır ki?
Xbox kullananlara hiçbir şey demiyorum. Tüm oyunları PC'de var zaten. 😂
Nintendo alacağıma da Steam Deck alırım, hem Emu'dan Nintendo oynarım hem de PC oyunları oynarım. :D
Bu emulator işlerine çok girişmiş biri olsamda alan insanlara hakta verebiliyorum. İstesem PC'i TV'e de sunarım ve Gamepad'im var. Genede Playstation konsolu bir Apple telefondan farksız bence. Kullanıcılar "İndirim, açayım, gerisine karışmayayım." kafasındalar.
Grafikleri kötü olsada, olmasada Sony onlara "PS6'ı bekle." demek yerine, "Halledeceğiz." kafasında sorumluluk alıyor. (3. parti oyunlar ne kadar başarılı tartışılır.) PC sektörü tam tersi durum.

PS4 1 yıl filan kullandım. PS5 fiyatına AM4 3060Ti sistem topladım. Büyük ihtimalle gene PC alırdım, benim sektörüm orada.

Xbox tarafı ise: Series S'e laf söylenemez pek. Çok ucuza yeni nesil oyun oynatmaya çalışıyor.
Switch ise: Olayı el konsolu olması. Steam Deck'e nazaran daha uzun pil ömrü ve daha fonsiyonel oynama şekilleri var. Telefondan da Mario Odyssey oynayabiliyorum ama orjinal ile emulator aynı olmuyor.

Tek artısı özel oyunlar onun dışında çok da bir artısı yok konsolun.

PlayStation olan kaç kişi bir oyuna çıktığı gibi 3500 TL veriyor? İndirim bekliyorlar indirime girene kadar PC'ye de geliyor.

Driver sorunları bana kalırsa bahane en kötü 2 hafta bekle öyle oyna Linux kullanmama rağmen ben bile yazılımı bahane etmiyorum.

Dizüstü daha az yer kaplamaz mı?

Kaplıyorda PS5 Pro'nun verdiği performansı laptop da alabilmek için herhalde bir 100k ya laptop almak lazım gibi duruyor.

GTA 6 PS'ye 1 sene öncesinden çıkınca anlarsın neden konsol olduğunu. 😉
Bu duyduğum en saçma cevap : D
Bilgisayarın kapladığı alan konsolun kapladığı alan giriyor bunada işte.
Bu alan mevzusuna neden bukadar takılıyo ki insanlar : D
Hadi yaa 60cm metre daha büyük kasam olamazz.
Ayrıyetten alan kaplama diyosan mini pc ler var PS5 gücünden fazla.

Dizüstü daha az yer kaplamaz mı?

Tamam ama PS5 Pro'nun veya düz PS5'in verdiği performansı almak için o dizüstü fiyatı ne kadar sence? + kasalı bilgisayarlardan bahsediyordum ben yazdığım şeyde.

PS5 bilgisayara göre daha konforlu çünkü kambur gibi bilgisayar basından oturmaktansa rahat otura otura oynamak daha iyi kimine göre ben bilgisayarcıyım ama fark böyle.

Hayır rahat bir koltuğun varsa misal bende Hawk Fab V5 var geriye yaslanıp rahatça oynuyorum zaten yatağım masaya yakın olduğundan monitörü iki oynatma ile yataktada oynuyorum.

Bilgisayarlara göre daha F/P oldukları için.

Yurt dışında belki de TR de kesinlikle hayır.

Bu duyduğum en saçma cevap: D

Bu alan mevzusuna neden bu kadar takılıyor ki insanlar: D
Hadi yahu 60cm metre daha büyük kasam olamazz.
Ayrıyeten alan kaplama diyorsan mini PC'ler var PS5 gücünden fazla.

PS5 gücüden fazla mini PC 100k mı yoksa 150k mı?

Millet GTA 6'yı oynarken sen YouTube'dan ağzın sulana izle o zaman. @muratscd nin verdiği cevap gördüğüm en mantıklı cevaplardan biriydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı