Sizce bir PC varken Xbox alınır mı? PlayStation almak daha mantıklı olmaz mı? Hem yeni bir sistem gelmiş.
PC oyunlarda kasmıyorsa gamepad alır işi çözersin. O zaman konsol almana gerek yok. PC eskiyince PS5 Pro falan çıkar onlara bakarsın.
PC kötüyse:
Bu yıl mayıs ayında Series X aldım hocam. O gün PS Plus olsaydı PS5 alırdım. Size de PS5 tavsiye ediyorum.
Ancak Series X'te cok kaliteli bir cihaz. PS5'in avantajı özel oyunlar. Ben Series X'te özel oyunların eksikliğini hissediyorum. Onun dışında bir sıkıntım yok. Hatta quick resume özelliği ile falan Series X daha güçlü bir cihaz.
Değil. TV'de oyun oynamanın rahatlığına erişmek istiyorsan alınır ama sırf onun için de o kadar para verilmez.
İyi bir PC varsa PS almanın da çok manası yok, zaten PS deyince akla gelen exc. Lerin hepsi PC'ye geldi sayılır. Yeni çıkacak exc.'leri oynamak istiyorsan (GoW ragnarok harici) gidip PS5 alman lazım, o da ürünün 13-14K fiyatı + oyun fiyatlarıyla mantıklı durmuyor. Yeni sisteme yeni exc. Oyunların gelmesi asgari 1 yılı bulacak çünkü.
Kısacası elinde iyi PC varsa konsol alınmaz, hiç gerek yok.
Hocam ben çoğu Xbox oyunlarını oynadım Game Pass'teki. Ben şöyle düşündüm; PC de hem Xbox oyunlarını oynarsın hem de istediğini yaparsın eğer bir de PS 5 alırsan oradan da exclusive oyunları oynanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.