PC varken Xbox Series S alınır mı?

Onur Tuna

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i5-12400F / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD
Günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda oynatabilen bir PC sahibiyim ancak hem konsol tecrübesi istediğim için hem de uzanarak oyun oynamak istediğim için Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Uzanarak oynamak işini gamepad alarak da çözebilirsiniz. Zaten oyunları yüksek ayarlarda oynatan bir pc varken şart değil ama hobi olarak alınabilinir.

Konsol tecrübesi için alınabilir. Fakat bana göre düzgün bir PC'si olan insanın zaten hiçbir konsolu artık almasına pek de gerek olmuyor, tamamen lüks yani. Özel oyun olayı da yalan oldu.

Series S, X kadar güçlü olmasa da ilk konsol sahibi olacak birine yetecek bir konsol. Deneyimlemek isterseniz alın geçin, bakmayın. Ama tabii ki Series X veya PS5 Slim daha iyi olur. En azından sizin sisteminize yaklaşık bir performans sağlar.

Alınmaz PC varken. Xbox gamepad alın daha iyi ayarda ve daha akıcı oynarsınız.

Salonda büyük ekranda keyif yapmak istiyorum diyorsan alınabilir. Rahatlığı farklı oluyor. Fakat yine monitörde oynayacaksan bence gerek yok. Gamepad alarak rahatlıkla oynayabilirsin.

Salonda büyük ekranda keyif yapmak istiyorum diyorsan alınabilir. Rahatlığı farklı oluyor. Fakat yine monitörde oynayacaksan bence gerek yok. Gamepad alarak rahatlıkla oynayabilirsin.

Bilgisayarı salona götürüp ekrana bağlayabilir. Gene de gerek yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı