PC VS PS4

Arda98

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1600 lira bütçem var bu parayla ps4 mü yoksa pc mi alıyım? İkisini de almam için baya sebep var (ps4 almak için nedenlerim) exclusive oyunları tabii ki ve yakın zamanda çıkacak olan uncharted4 (pc için sebeplerim) bilgisayarımın çok kötü olmasınında çoğu oyunu oynayamadım ps4 alırsam hiç oynayamıyacağım. Oyunlar g2a steam den ucuza geliyor , İngilizce bilmediğim için Türkçe yama indirip hikayeyi anlamak biliyorsunuz ps4'de çoğu oyun İngilizce mesela Witcher bilgisayarı toplayınca ilk oynamak istediğim oyunlardan İngilizcem yetmiyor hikayeyi anlamak diyaloglara cevap vermek...vs çok kararsızım kafam çok karışık lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak şimdi pc alırsan o paraya bir kaç sene sonra kesin yetmez hatta şuan ki bazı oyunlarda da tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. Yani upgrade yapmak zorunda kalacaksın. Ancak ps4 te donanım sıkıntın olmaz sadece oyunları biraz tuzludur. Tak ve oynanın zevkini yaşarsın. Zaten ayda iki oyun veriyorlar bedavaya (aylık ücret karşılığı ki zaten online oyun içinde bu hesap lazım) . İngilizce konusunda ise bundan sonra exculisive oyunlar zaten türkçe çıkar. Diğer oyunlar içinse yama yükleyemeyeceğin için yapacak bir şey yok. Alırsın sözlüğü kurcalarsın. Dilin de gelişir hem de ☺. Ps4 alırsan tavsiyem hikaye ve konuşmaları kameraya alır tekrar izler çevirmeye çalışırsın. Ben de öyle yapacağım. Karar senin ama benim oyum Ps4 ten yana.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı