PC vs PS4

reyiscan

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2017
Mesajlar
26
Arkadaşlar HD monitörüm yok PC almak istiyorum Dota 2, Fornite gibi oyunları oynarken çok zevk alıyorum ve oynamak istiyorum. Ama şu zamanda GTX 1050Ti'lı monitörlü PC fiyatları ortada. Hem PC4 hem PC kullanan arkadaşlara sorum; bana yardımcı olur musunuz? Evde hep kullandığım FULL HD Samsung TV'm var PS için onu kullanabilirim. Bütçe olarak da PC monitörle 2.500-2700 civarı düşünüyorum.
PS4 1050 TL gibi bir fiyatı varken (belirtmeyi unuttum Fifa18 hastasıyım) ve PS4'de her sene 180 TL yıllık online oynamak için veriliyormuş galiba bu doğru mu? Bilgili tecrübeli kardeşlerimizden cevap bekliyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız FPS oyunlarıyla yada Single Player oyunlarıyla pek alakam yoktu PC'de ve Dualshock 4 çok hoş geliyor elime.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet online için ps plus alman gerekli ve yıllık ücreti dediğin gibi. Ayrıca aylık bedava oyunları var. Yılda 24 oyun verir tabi artık ne kadarı sağlam oyun olur bilemem. Son 2-3aydır güzel oyunlar veriyor. Hiç yoktan parasının karşılığını alırsın diye düşünüyorum. Ayrıca ps plus aboneliğine özel indirimler var. Fifa demosunda 1-2yerde kasmıştı Ps4 pro öneririm alacaksan. Pc deki gibi hile olayı yok o yüzden konsol tercih edenler bile var. Konsol rahatlıktır yat oyna keyfine bak. Kolun şarjı fena değil ben memnunum. Ayrıca bu kara cumamı yılbaşımı nedir onda indirim olur digital olarak alırsan belki istediğin oyunlarda indirim yakalarsın. Ayrıca god of war 4 ve the last of us 2 oyunları çıkacak şiddetle öneririm deyip yazımı sonlandırıyorum.
 
Bilgi vermek gerekirse PS4'te, online için aylık veya senelik ücret ödemen gerekir. Ama artı olarak bu ücret sonunda edindiğin üyelik, sana her ay oyun hediye ediyor. Üyeliğin devam ettiği sürece oynayabilirsin bu oyunları. Eğer görsel bakımdan iyi olan oyunları oynarsan, kesinlikle FPS düşmesi yaşarsın. Hem deneyimlerim hem de izlediğim testler bunu kanıtlıyor. Bazen dijital oyunlarda güzel indirimler yakalanabiliyor. Ama şahsen ben, PC toplardım. Ama konsol alacağım dersen PS4 PRO almalısın bence...
Exclusive oyunları unutmamak gerek ama bence PC topla.
 
Son düzenleme:
Plus için bedava taltik var ben 3 aydir bedava onilne oynuyorum. Bence PC al PS4 de FPS oyunları hiç sarmıyor ve yeni başlayacaksan zaten 1 ay alışma süreci olacak o esnalarda sürekli öleceksin.
 
Hepinize teşekkür ederim pc icin dualshock kafami karistiriyor xbox one s kolu alsam onla da hic oynamadim alisabilir miyim bilmiyorum.Dualshock4 sorunsuz kablosuz çalışacağını bilsem hemen pc alıcam.
 
Gecen sene bu ikilemde kalmistim ve pc aldim (notebook) orta seviyelerde bi bilgisayardi gecen seneye gore. Malum fiyatlar ortada duzgun bi oyun oynamak icin artik 1050 bile pek uzun omurlu bi kart degil. En asagi 1050ti olmasi lazim ki nerden baksan 4k dan basliyor. O yüzden suan ki bilgsiayarimi satmaktan vazgectim gundelik ve siradan oyunlari oynuyorum ekstradan ps4 pro almaya karar verdim. 2000 liradan alsan 2-3 oyun alsan krallar gibi kaliteli oyununu oynarsin. Bu benim fikrim tabii:)
 
İkisi de var. En çok vakti tabiki de PC başında geçiriyorum. Exclusive oyunların tadı PS’de bir başka. Bana sorarsan tercihim PC olur fakat günün dolar kuru ve oyun odaklı sistem için tavsiye edilen bileşenlerin fiyatları ortada. PS alsan bu fiyata çıkana kadar kaç tane oyun oynarsın. Sana tavsiyem PS olacak. Her türlü işini görür, merak etme.
 
1050ti r3 1200 bir sistem düşünüyorum 2500 civarı direk tv bağlarsın dediler ps4 her oyuna 200 300 tl vermek benim için suan zor bi durum herekese teşekkür ederim cevapları için
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı