PC'den konsola geçilir mi?

Arkadaşın bilgisayarında Rx 6600 xt bile olabilir beyler konu sahibinin bilgisayarını bilmeden niye PC kal Pro alma PS alma diyorsunuz? PS5 Pro 4k'da baya güzel oyun oynatan bir cihaz uyguna alınırsa bal gibi kullanılır. Yurtdışından tahminim 30k falan tutar alması 30k fiyata da PS5 Pro iyi yani. Elindeki sistem hangi özelliklere sahip? PS alırsan da Dualsense sayesinde oyun oynamak saracaktır her türlü. PC varsa bence gitmişken ek olarak PS alınabilir şuan özel oyun yok diye ileride çıkmayacak demek olmuyor söylentiler var PS6 devrine doğru özel oyunlar gelebilir. En kötü Gta falan gelecek meraklısıysan.

PS5 Pro 70 bin liralık Nvidia sistem ile aynı performansı veriyor.

Oyun için en mantıklı seçenek PS5 Pro.
Abartmayalım o kadar da değil. Ama 30k civarına toplanırsa evet PS5 Pro o bütçedeki bilgisayarlardan güçlü.

Arkadaşın bilgisayarında Rx 6600 xt bile olabilir beyler konu sahibinin bilgisayarını bilmeden niye PC kal Pro alma PS alma diyorsunuz? PS5 Pro 4k'da baya güzel oyun oynatan bir cihaz uyguna alınırsa bal gibi kullanılır. Yurtdışından tahminim 30k falan tutar alması 30k fiyata da PS5 Pro iyi yani. Elindeki sistem hangi özelliklere sahip? PS alırsan da Dualsense sayesinde oyun oynamak saracaktır her türlü. PC varsa bence gitmişken ek olarak PS alınabilir şuan özel oyun yok diye ileride çıkmayacak demek olmuyor söylentiler var PS6 devrine doğru özel oyunlar gelebilir. En kötü Gta falan gelecek meraklısıysan.

Abartmayalım o kadar da değil. Ama 30k civarına toplanırsa evet PS5 Pro o bütçedeki bilgisayarlardan güçlü.
Bu bir şaka mı?

Nvidia'nın hangi kartı 4K-60FPS kilitli olup 50 bin liranın altında satılıyormuş. Eğer böyle bir şey varsa bana bu karttan 2 tane alın.

Bende 4070ti super var 4K'da 40FPS'ye kadar düşüyor oynarken.

Bu bir şaka mı?

Nvidia'nın hangi kartı 4K-60FPS kilitli olup 50 bin liranın altında satılıyormuş. Eğer böyle bir şey varsa bana bu karttan 2 tane alın.

Bende 4070ti super var 4K'da 40FPS'ye kadar düşüyor oynarken.
DLSS açmazsanız düşer tabii. PSSR olmadan PS5 Pro da native 4k 60 veremez aynı şartlarda kapıştırmadığınız şeyden rekabet bekleyemezsiniz. Ben ki upscaling düşmanı birisiyim kendim de 3 5 güne PS5 Pro alacağım ona rağmen bunu söylüyorum eğri oturup doğru konuşmak gerek. PS5 pro iyi bir cihaz ama asla 70 80k lık bilgisayarlar ile kapışamaz. Onu geçtim kendi söylediğin şeye ters 50k ekran kartına versen kalan 20k ile yine o sistem iyi kötü toplarsın. Eksikleri olur ama toplarsın.

oynadığın oyuna bağlı cs, moba falan oynuyorsan pc şart.
pc her oyunu oynatır ama hikayeli ya da single oyunları konsolda oynamak daha keyifli.
bence biri diğerinin alternatifi değil. bende ikisi de var ama daha çok pc'deyim. konsolu daha nadir açıyorum.

ama şöyle olabilir mesela 40k'lık pc alacağıma 20k'lık bir pc ve bir tane de konsol alırım. pc'de oynanabilen oyunlar zaten son model sistem gerektirmiyor.

Son düzenleme:
Alın hocam Steam'de 500 oyunum var ama PC başına oturup çoğu zaman oynamıyorum bile PS'den tak diye giriyorum oyunlara TV'de.
MOBA vs oynanmaz ama Fortnite vs konsol oyunu zaten Call of Duty oynarkende cross kapatılan tek platform PS hilesiz oynayabilirsiniz tabii mod vs yapıyorsanız sarmaz ama PC'nin yanına gayet güzel gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı