Çözüldü PC'den PC'ye kablosuz dosya aktarımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakooo

Hectopat
Selamün aleyküm, eski PC'deki resimleri başka bir PC'ye taşımak istiyorum ama ara kablom yok. Bluetooth'tan yapmayı düşünüyorum ama yüksek boyutlu dosyalar, kim bilir kaç saatte gider. Var mı hızlı aktarabileceğim yol? Ve Bluetooth ile yaklaşık 60GB dosya kaç saatte gider. Gönderen PC de HDD alan PC de SSD var etkiler mi bilmiyorum.

Çözüm
İki bilgisayar da aynı ağa bağlı ise ağ merkezinden paylaşımı açın. Sonra dosyaların alınacağı bilgisayara gelip dosyaların olduğu klasörün özelliklerinden paylaşımı açacaksınız.

Paylaşımı açtıktan sonra diğer bilgisayarın çalıştır kısmını açıp \\diğerbilgisayarınadı komutunu göndereceksiniz. Orada zaten o klasör görünür. Onu kopyalayıp masaüstüne atın.

Eğer az buz kasanın içinden anlıyorsanız basit bir işlem. HDD'nin anakarta giden SATA kablosunu ve Power Suppyl'e giden kablosunu söküp diğer kasaya tak hocam.

Gönderen PC Windows 8, olmaz herhalde.

Eğer az buz kasanın içinden anlıyorsanız basit bir işlem. HDD'nin anakarta giden SATA kablosunu ve Power Suppyl'e giden kablosunu söküp diğer kasaya tak hocam.

Hocam ikisi de laptop

O zaman USB daha mantıklı Drive'dan. Tek çare mega gibi ya da USB ile 4 sefer tekrar yapacağım.

Megadan iki hesap açarsınız hocam böylece hallolur bir de dipnot olarak geçeyim mega her 10 saatte 2 GB indirmeye izin veriyor ama modemi aç kapa yaparsanız tekrar 2 GB indiriyor.

Megadan iki hesap açarsınız hocam böylece hallolur bir de dipnot olarak geçeyim mega her 10 saatte 2 GB indirmeye izin veriyor ama modemi aç kapa yaparsanız tekrar 2 GB indiriyor.

Aboo hocam 30 defa modemi aç kapa yapacağıma 4 defa USB'ye atarım başlayayım bari teşekkür ederim bilgiler için.

Olması lazım. Bilgisayar kursundaki hoca Windows 10 bilgisayarında aynı ağ üzerinden benim masadaki Windows 7 bilgisayara atmıştı.

Hocam o aklımda kalsın, şimdi evdeki 1 GB upload hızlı Wi-Fi aklıma gelince hiç ağ ile uğraşasım gelmedi. USB ile 4 tekrar yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…