PC'den PS5'e geçilir mi?

Hocam PC'den film de izlenir oyun da oynanır herşey yapılır. 6600 XT ve PS5 GPU'su kas gücü olarak eşit.
Ps den de film izlenir ben izliyorum müzikte dinliyorum ayrıca dediğim gibi eğer konu sahibi sadece oyun oynuyorsa gayet iyi bir seçenek.

Elinin altında bir bilgisayar varsa konsol alabilirsin, çünkü arkadaşlarında dediği gibi konsol ile her işi yapamazsın. Bende pc varken series X aldım, zaten kendi işim bilgisayarda. Konsol varkende pc'den oyun oynamak istemiyorsun en azından bende durum böyle oldu. Konsol aldıktan sonra pc ile daha 1 kere oyun açmadım.

Oyun fiyatlarına gelecek olursak PS5 için bilmiyorum ama xbox oyunlarına kampanyaları kollayıp ucuza satın alım yapabiliyorsun. PC'den daha ucuza geldiği oluyor oyunlar.

PC'de daha özgürsün. Konsol seni ne olduğu belli olmayan bir OS'a kitliyor. Orada sadece oyun oynuyorsun. Ve oyunlar PC'ye göre 4-5 kat daha pahalı ve konsol desteği dışında hiç bir olayı yok.
ya sadece oyun oynayacaksa ve konsol abonelik sistemleri gayet ucuz ve dolu.

PC'de daha özgürsün. Konsol seni ne olduğu belli olmayan bir OS'a kitliyor. Orada sadece oyun oynuyorsun. Ve oyunlar PC'ye göre 4-5 kat daha pahalı ve konsol desteği dışında hiç bir olayı yok.

Günümüzde konsol alınmazın açıklaması bu mu? Konsol bir bilgisayar değil ki işletim sistemi özelinde ya da bilgisayar özellikleriyle değerlendirilsin. PC'den PS5'e geçiş yapmalı mıyım diye soran biri heralde biliyordur bilgisayar olarak kullanamayacağını ve oyun için almak istediğini. Konsoldaki oyun oynama yöntemleri ve fiyatlarıyla ilgili bir bilginiz yoksa da yanıltmayın insanları. Ben şahsen 4-5 yıldır konsol oyuncusuyum, bu sürede bilgisayara göre çok çok daha ekonomik oyun oynadım. Kardeşlik, dijital oyun alım satım biraz araştıran kimse için PC'ye kıyasla pahalı olmayacak, dediğim gibi benim için çok çok daha ucuz oldu. Bu ekonomi tabusu dışında konsolda oyun oynamak PC'ye göre çok daha konforlu, uzun süreli bir alet, daha uygun fiyatlı vs. gibi durumlardan dolayı oyun özelinde zaten daha mantıklı.

2 ay önceye kadar sadece PC oyuncusuyken PS5 aldım. Bilgisayarım hala var fakat sadece iş için kullanıyorum. Hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri Playstation 5 almakmış diyorum. Yıllık PS Plus Deluxe üyeliği de aldım 460 liraya, yüzlerce oyun önümde oynamayı bekliyor.

Fakat şunu da diyeyim, PS plusta olmayan ve oynamayı istediğin bir oyun olduğunda 300-600 lira arası bir fiyata alman gerekecek. Bunu göze alamıyorsan alma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı