Seha Avunduk
Hectopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- herhangi bir M2 SSD
- Anakart
- B650M-P
Sevgili abilerim, ablalarım, kardeşlerim; benim B650M-P anakartımda 4 sata + 1 M2 SSD girişi bulunmakta ve ben bunların hepsini halihazırda kullanmaktayım ama yeni bir M2 SSD daha alıp kullanmak istiyorum. Boştaki PCIe girişlerinden birine adaptör takarak bunu yapabileceğimi biliyorum fakat bu adaptörler ne düzeyde performans veriyor o konuda hiçbir bilgim olmadığı gibi internette de herhangi bir yerde bulamadım. Yani uzun lafın kısası sizce yeni bir M2 SSD ve adaptör alıp kullanmalı mıyım? Kullanacak olursam da herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım?
Yine de sonradan ekleme yapacağım zaman bana lazım olacağı için konuyu burada tutmak istiyorum. Cevap gelirse benim durumumda olan arkadaşlara da yardımımız dokunmuş olur.
Çok özür dileyerek ekran kartımın altındaki diğer M2 SSD yuvasını görmediğimi ve ismini belirtmek istemediğim bir siteden anakartımın özelliklerine bakıp 1 tane M2 slotu yazdığını gördüğümü belirtmek istiyorum.Sevgili abilerim, ablalarım, kardeşlerim; benim B650M-P anakartımda 4 sata + 1 M2 SSD girişi bulunmakta ve ben bunların hepsini halihazırda kullanmaktayım ama yeni bir M2 SSD daha alıp kullanmak istiyorum. Boştaki PCIe girişlerinden birine adaptör takarak bunu yapabileceğimi biliyorum fakat bu adaptörler ne düzeyde performans veriyor o konuda hiçbir bilgim olmadığı gibi internette de herhangi bir yerde bulamadım. Yani uzun lafın kısası sizce yeni bir M2 SSD ve adaptör alıp kullanmalı mıyım? Kullanacak olursam da herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım?![]()

Yine de sonradan ekleme yapacağım zaman bana lazım olacağı için konuyu burada tutmak istiyorum. Cevap gelirse benim durumumda olan arkadaşlara da yardımımız dokunmuş olur.
Son düzenleme: