Rehber PC'ye resmi Chrome OS kurma rehberi

Abi bende AMD A12 9.Nesil .70GHz işlemci var. Grunt indiriyorum sorun olmaz değil mi?
(İnternetim kötü de emin olmak istedim.)

Abi bende AMD A12 9.Nesil .70GHz işlemci var. Grunt indiriyorum sorun olmaz değil mi?
(İnternetim kötü de emin olmak istedim.)
Kesin olarak çalışır diyemem ama deneyebilirsin olmazsa fyde os kurmayı deneyebilirsin onun kurulumunu da üstte anlattım.

Kesin olarak çalışır diyemem ama deneyebilirsin olmazsa fyde os kurmayı deneyebilirsin onun kurulumunu da üstte anlattım.
Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama...
FydeOS Android ve Linux uygulamalarını destekliyor mu? Yani .apk dosyalar FydeOS'a kuruluyor mu?

Abi bir şey soracağım benim eski bilgisayarımda Pardus var direk ChromeOS klasörünü Pardus'a atıp terminal ile install.sh komutunu veriyorum.

Abi bir şey soracağım benim eski bilgisayarımda Pardus var direk ChromeOS klasörünü Pardus'a atıp terminal ile install.sh komutunu veriyorum.
Kurulu varsa olmaz çünkü bütün harddisk silinip yerine chrome os kuruluyor o yüzden usb üzerinden başlatıp kurman lazım.

Hocam, bende tek disk o kısmı anlamadım. Orayı yapmak zorunda mıyım? Disk i seçmeden direk usb den boot edince sudo sh komutunu yazsam sorun olur mu?

Abi eline sağlık çok teşekkürler kurdum ama Android uygulamaları çalışmıyor.
Resim de ki gibi android uygulamalarını açınca karıncalı bir pencere çıkıyor.

@Ornstein @afacanc38 @linux kullanicisi @Linux Oyunda @Linuxcu Birisi @Android @Androidci
Arkadaşlar ChromeOS'da Android uygulamaları çalışmıyor. Açılıyor ama karıncalı bir pencere çıkıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20210502_131009.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bende tek disk o kısmı anlamadım. Orayı yapmak zorunda mıyım? Disk i seçmeden direk usb den boot edince sudo sh komutunu yazsam sorun olur mu?
Oradaki disk adını kendi disk adınla değiştirmen lazım yoksa yanlış diske kurabilirsin.
Linux kısmını da deneyebilir misin? AMD işlemci olmasından kaynaklı bir uyumsuzluk olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…