- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hesabın şifresini hemen değiştirdim ama bayağı marifetli bir Trojan gibi duruyor şüpheye düştüm. Hesabımdaki paralar duruyor olduğu gibi o da Google'a bağlıydı. İki dakikada bir şey yapmış olabilir mi? Modem resetledim IP adresi değişti. 3 tane trojan keylogger tarzı şeyler yemiştim. Hatta telefondan bile internete giremedim bir süre o kadar etkilemişti.
Galiba ciddi birşey olmadı. Crack program yüklerken dikkat edin. Eski bilgisayarınız varsa ilk onda kurun sonra günlük kullandığınız PC'ye yükleyin. Zor başa çıktım. Bu arada Keylogger yemedim anlamını yanlış biliyormuşum. Ransomware yemişim. Ransomware yediğim yer Free PC World net adlı bir site. Oradan birşey yüklemeyin. Kaspersky bile zor sildi.
Galiba ciddi birşey olmadı. Crack program yüklerken dikkat edin. Eski bilgisayarınız varsa ilk onda kurun sonra günlük kullandığınız PC'ye yükleyin. Zor başa çıktım. Bu arada Keylogger yemedim anlamını yanlış biliyormuşum. Ransomware yemişim. Ransomware yediğim yer Free PC World net adlı bir site. Oradan birşey yüklemeyin. Kaspersky bile zor sildi.
Son düzenleme: