PC'ye virüs bulaştı

Virüs harici diskimde ona nasıl format atabilirim takınca bütün izinlerim devre dışı oluyor Chrome vb hiçbir şey açılmıyor.

Tarama bulamadı harici diskimi çıkardım büyük ihtimal harici diskimde ne yapmam lazım harici diskimi takınca izinlerim devre dışı oluyor.

Kaspersky'ın diski taktığınızda tarayıp virüsü silmesi lazım.

Selam, ben bugün bir uyarı aldım zararlı uygulamaymış ve silmeye çalıştım. Chrome'ye açıp buraya yazıcaktım ama açmadı iznin yok dedi. PC mavi ekran verip resetledi şimdi açılıyor ama hâlâ virüs var ne yapmam lazım? Kaspersky'le taratıyorum silinir mi? Silinmezse ne yapabilirim? Ellerim titriyor.

Kaspersky açıkken virüs bulaşmışsa zaten o virüsü bulamaz Kaspersky boş yere zaman kaybetiyorsunuz bir anti malware yazılımı ile tarama yapın eğer virüsü zaten bulabilseydi algılayabilirdi sürekli uyarı verirdi size. Veya zaten engellemişse tarama yapmanıza gerek yok ama virüs girdiyse Kaspersky zaten onu bulamayacaktır zaten antivirüslerin bulamadığı şeyleri bulması için anti malware yazılımları var.

Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Malwarebytes

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Bu 2 siyle tarama yapın tarama çok kısa bir sürede tamamlanacaktır. Daha sonra sonuçları buraya yazın.

Virüs harici diskimde ona nasıl format atabilirim takınca bütün izinlerim devre dışı oluyor Chrome vb hiçbir şey açılmıyor.
Virüs harici diskte değil. İzinlerinizi kaspersky kilitleyip tarama yapıyor. Diski takıp bilgisayarınızın düzelmesini bekleyin. Forumun yarısı kasperksy kulanıcısı fakat kimse tarama yaptığını söylememiş. Hiçbir programı açamamanız antivirüs'ün ne kadar iyi çalıştığına delildir. Bu sayede virüs işlem yapamıyor ve bulunup siliniyor.

Malwerbytes... Bunu yükleyin ve tarama yapın malwerbytes genellikle iyi koruyamaz fakat virüs taramasında çok iyi algılar ve siler veya karantinaya alır.

Kaspersky açıkken virüs bulaşmışsa zaten o virüsü bulamaz Kaspersky boş yere zaman kaybetiyorsunuz bir anti malware yazılımı ile tarama yapın eğer virüsü zaten bulabilseydi algılayabilirdi sürekli uyarı verirdi size. Veya zaten engellemişse tarama yapmanıza gerek yok ama virüs girdiyse Kaspersky zaten onu bulamayacaktır zaten antivirüslerin bulamadığı şeyleri bulması için anti malware yazılımları var.

Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Malwarebytes

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Bu 2 siyle tarama yapın tarama çok kısa bir sürede tamamlanacaktır. Daha sonra sonuçları buraya yazın.

Dostum anti-malware ve antivirüs aynı anlama geliyor.
Edit :
Kızgın attığınıza göre gelmiyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı