- Makaleler
- 4
Sonuç nedir?Virüs meselesi bitti Kaspersky'den taradım ama PC yavaş biraz sıkıntı orada @Arda KC hocam defrag diye bir şey dedi onu yapmaya çalışıyorum.
Sonuç nedir?Virüs meselesi bitti Kaspersky'den taradım ama PC yavaş biraz sıkıntı orada @Arda KC hocam defrag diye bir şey dedi onu yapmaya çalışıyorum.
Sonuç nedir?
1-ilk önce Başlat/Çalıştır/msconfig Bunu yazın Ordan Başlangıca Gel Ve Bütün İşlemleri Devre dışı Bırak De Sonra Bilgisayarını Yeniden Başlat 2-Bilgisayarım/C/windows/system e gelin ORdaki services.exe yi Silin 3-Sonra yine Calıştır/msconfig a girin Tekrar başlangıc bütün işlemleri Uygulaya tıklayın Ve Bilgisayarı yeniden başlatın Virüs Keylogger Falan Filan Kalmadı Artık Bilgisayarında bilgisayarı virüs keylogger rattan temizleme methodBilgisayara format atamıyorum, nasıl oluyor bilmiyorum. Erişimi sürekli engelliyor. DNS adresini değiştirdi hiç bir şey yapamıyorum internette. Korkudan bilgisayarı kırıp atacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.