araselhann
Decapat

PC'ye crackli antivirus uygulaması indirdim, sonra okurken ekrana 3 tane simge geldi, ben de korkudan PC'yi kapattım ve PC'yi açtığımda açılmayıp mavi ekran hatası veriyor.

Free olan programın Pro versiyonu yapmak için indirdim.Anti virüsü cracklemek kaçıncı seviye? Dediğinizden sadece bunu anladım konuyu biraz daha açabilir misiniz?
BIOS'a giriliyor flashla olur mu?Riskli işlere bulaşılmış yine yaptığın şey legal değil bunun farkındasındır umarım, gelelim sorununa bilgisayara başka bir disk takma şansın varsa öyle dene bilgisayar BIOS ayarlarına falan giriyor mu yoksa hiç mi açılmıyor?
Gerçekten büyük aptallık ettim yardım edin.Onu anlayabiliyorum zaten crack onun için yapılır ayrıca şunu belirtmek isterim ki illegal yazılımlar ile ilgili yardım istemek forumumuzda yasak!
Free olan işinizi görmüyor muydu?
Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Az önce mavi ekran veriyor demiştiniz açılınca??Biosa giriliyor flashla olurmu
Aba başta giriyor gibi oluyor mavi ekran veriyor.Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Az önce mavi ekran veriyor demiştiniz açılınca?
Büyük ihtimal BIOS tan sonra mavi ekran veriyor küçükken bilgisayarım daha iyi korunsun diye 5 6 tane antivirüs programı indirmiştim sonra aynı hata bende de olmuştu.Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Az önce mavi ekran veriyor demiştiniz açılınca??
Cezayı yedin geçmiş olsun yarın anlat derdini. Sen format çek uğraşma.Aba başta giriyo gibi oluyo mavi ekran veriyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.