Pedofili nedir?

Gördüğüm videoyu paylaşayım. Kafama yatmıyor değil, ama bu tarz videolar her klip için yapılıyor ve baydı!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapımcıların amacı bilinçaltı vs. olsaydı bunu çaktırmadan yapmaları gerekmez miydi? Kasten konuşulsun ve merak edilsin diye o işaretleri gözümüze sokuyorlarmış gibime geliyor.

Gördüğüm videoyu paylaşayım. Kafama yatmıyor değil, ama bu tarz videolar her klip için yapılıyor ve baydı!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapımcıların amacı bilinçaltı vs. olsaydı bunu çaktırmadan yapmaları gerekmez miydi? Kasten konuşulsun ve merak edilsin diye o işaretleri gözümüze sokuyorlarmış gibime geliyor.

Simgelerden biri Algida'nın amblemi değil mi? :izliyorum:

Dünya gerçekten gittikçe çirkinleşiyor. :kus:

Geniş ailenin rahat çocuğunun eğlencesi işte, bizim insanımız namus bekçiliğine bayılıyor. Burada şarkı söylenmesi yasaklanmamış mıydı bunun? Bir ara hangi gazeteyi alsam elime bu kızı görüyordum.

Türkiye'ye yeni gelmiş, yurt dışında yıllardır olan bir olay bu. K-Pop ekmeğini tamamen bundan yiyor. Orasını burasını gösteren, genç güzel bayanlar. Yakışıklı garip giyimli erkekler dans ediyor. Müziği beğenen de izliyor, "iki kız görek" diyen de. Dikkat çekme amaçları tamamen. Konuşuluyorsan ünlüsün, paylaşılıyorsan, tartışma yaratıyorsan, trend oluyorsan ünlüsün. O zaman para kazanıyorsun asıl. Bunların amacı kazanabildiklerini kazanmak. Tıklanma peşinde olan kanallar konuştukça bunlar daha çok tanınıyor, daha çok izleniyor.

Aha Nusret'e olan da bu idi. Salt Bae diye patladı dünyada, şimdi faturasını çekmek moda oldu, zenginlik göstergesi oldu.

Medya'ya da malzeme oluyor, malzeme olan her şeyi medya çok seviyor o yüzden sinekten yağ çıkarır gibi kullanıyorlar işte ellerine geçeni.

O değil de insanlar neden pedofili propagandasına ihtiyaç duysun ki? Ben onu anlamadım.
Klipteki pedofili olayı ne kadar gerçek bilemem. Aslında yapımcılar tıklama almak için(#14) açık açık yapmışlar, yani gerçek bir propaganda diyebiliriz. Burada propagandaya tabii ki insanlar ihtiyaç duymuyor, neden ihtiyaç duyalım? Tespit edilen ya da iddia edilen amaca göre: Pedofili propagandası ile çok genç kızların bilinçaltına etki ederek, onları da kozmetik/giyim vb. alışveriş çılgınlığına dahil etmek, yani kapitalizmin pençelerine sürüklemek...

Anladım. O zaman sorun yok. Ben psikiyatrik pedofili kastediliyor sandım.

Bu daha çok, genç kız figürünün daha erken yaşlara çekilmesi.

Değil mi?
Aynen tam üzerine bastın. Küçük yaştaki kızların bilinçaltı manipülasyonu sayesinde kızın aklından geçen: Bende büyüğüm yahu, bende gidip saç boyası alayım, mini etek alayın, makyaj malzemesi alayım...

Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari klibi Pedofili'yi meşrulaştırıyor diye dile getiren bir sürü insan var. Amaçlanan şey; reşit olmayan kız çocuklarının da tüketim çılgınlığına dahil olması. Bu yaş grubundaki kız çocuklarını etkileyerek makyaj ıvır zıvır çılgınlığını benimsemelerini, yani kendilerini yetişkinimsi hissederek derhal alışverişe başlayıp orasını burasını boyamaları isteniyormuş.

Bu güne kadar neredeyse çıkan her klipte yok tek göz, yok illuminati... vb. şeyleri aradılar, bana hep saçmalık gibi geliyordu. Ancak ilk defa bu bana mantıklı geldi! Başka bir bakış açısıyla da bakıyorum; acaba bunları kasten mi yapıyorlar? Yani gündemde kalabilmek için mi? Klipte böyle ögeler kullanılmasa, kimse Pedofili falan demeyecek ve klibi izlemeyenler "bu neymiş" deyip klibe tıklamayacak, gibi gibi...

Bu Pedofili olayını gündeme taşıyanlar; özellikle ava mı çıkıyorlar? Kardeşim nereden buluyorsunuz bunları, tam işsizler! :D

Yoksa ilk gündeme taşıyan yapımcılar mı?
Bence bu klip gerçekten düşünülerek yapılmış. Daha fazla ilgi-izlenme-beğeni almak için kendini cinsel obje olarak gösteren çocuktan başka bir şey göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı