Yapamayanlar okumayı bilmedikleri için sizin gibi yapamıyor. Okuyanlar güzelce yapıyor.
Kim yapmış? Okuyan ve güzelce yapan arkadaş kim 2206 güncellemesi için, alıntılar mısınız?
Elimde ekran kartı var, bios güncel olmadığı için express 3.0 kartımı okumuyor. Sizce mesajınızı okumama lüksüm var mı?
Evet demişsiniz ki 2206 güncellemesi burada diye. 6,51mb boyutunda bir dosya, indirdim, update 1-2 yi ve dediğiniz AFUDOS komutunu da yazdım, bunları yaparken 1. güncellemeden önce flash override jumperını diğer konuma aldım, 2. güncellemeden önce default konumuna getirdim. Arkadaşın paylaştığı videodaki gibi, birebir doğru her şey. Güzel tanıtmışsınız eyvallah da, yanlış tanıtmışsınız diyorum.
Verdiğiniz güncelleme dosyası bozuk veya eksik bir şey var. Ama bu eksiklik bende değil, günlerdir bu biosu güncellemeye çalışıyorum o kadar masraf ettim kart aldım elimde patladı. Hala ezbere konuşuyorsunuz okumamışsın diye.
Siz nasıl bu kadar eminsiniz? Hiç ipxsb h61 anakartını güncellediniz mi 2206'ya, oradan nasıl yapacağımızı yanlış jumperlarla da olsa yazmışsınız yapamayanlara da "sana sağdakilere dokun dedim mi?" diye azar çekmişsiniz. Adamın dokunması gereken jumper sağdaki zaten. CMOS jumperı değil. Her şeyi bu kadar büyük bir kaos içinde açıklayıp sonra biz anlattık okumuyorsunuz diyemezsiniz.
Buradaki 6 sayfayı da, diğer linkleri de okudum 2206 güncellemesini kimse atamamış. Size soruyorum, Türkiye'ye tanıttığınız ( zaten yurtdışında kullanımı olmayan bir anakart da , neyse.) bu anakartın biosunu siz güncelleyebildiniz mi? yoksa ezbere mi yazıyorsunuz?
Cevabı ben vereyim, jumperların yerini bile bilmediğiniz için elinizde bu anakartın olduğunu ve güncellediğinizi hiç sanmıyorum.