Daha fazla
- Meslek
- Müh.
Arkadaşlar güncel sistemimde bir sorun yok ancak kardeşimin sistemi (çok kullanmıyor ama lazım oluyor) biraz eski. Gerçi o da benim sistemim.
Neyse, 2012'den kalma bu sistemde güç kaynağı ve ekran kartı sorunu yok, yeni alındılar. Ancak RAM'lerinden biri bozuk, diğeri çalışıyor.
Şimdi ben burada anakart ve RAM değişimi yapmak istiyorum.
Anakart: Pegatron IPXSB-H61.
RAM: Elixir 4 GB DDR3 1333 MHz.
Anakart hakkında bilemiyorum, değişmese de olur ama RAM için şu iki RAM'den birini düşünüyorum:
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
RAM ve anakart önerilerinizi bekliyorum. Anakart değişirse RAM'ler de DDR4 olacaktır büyük ihtimalle.
Neyse, 2012'den kalma bu sistemde güç kaynağı ve ekran kartı sorunu yok, yeni alındılar. Ancak RAM'lerinden biri bozuk, diğeri çalışıyor.
Şimdi ben burada anakart ve RAM değişimi yapmak istiyorum.
Anakart: Pegatron IPXSB-H61.
RAM: Elixir 4 GB DDR3 1333 MHz.
Anakart hakkında bilemiyorum, değişmese de olur ama RAM için şu iki RAM'den birini düşünüyorum:
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) Fiyatı
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung 4GB 1333MHz DDR3 Ram (4GDDR31333UDBOX) Fiyatı
Samsung 4GB 1333MHz DDR3 Ram (4GDDR31333UDBOX) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
RAM ve anakart önerilerinizi bekliyorum. Anakart değişirse RAM'ler de DDR4 olacaktır büyük ihtimalle.
Son düzenleyen: Moderatör: