PENTA servis deneyimim

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce e ticaret sitelerinden ASUS ROG Gladius 3 Wireless 26000 DPI mouse ve ASUS ROG falchion Cherry mix klavye aldım. Aldığım zaman ASUS Türkiye garantili sanıyordum. Ama ithalatçı garantili olarak almışım farkında olmadan. Aradan 8-9 ay gecti. Kalvyemin bir tuşuunu kırdım. Mouse ise şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Yani sadece PC'ye bağlı, ışıklandırmalar kapalı oldu halde ful şarjda yarım saat içinde yüzde 60'lara filan düşüp 2 saate kadar da tamamen şarjı bitiyordu. İki ürünüde, müşteri temsilcilerini arayıp yollamak istediğimi söyledim. Çok çabuk bağlandı ve müşteri temsilcileride çok kibar ve anlayışlı şekilde, verdikleri kargo koduyla ücretsiz bir şekilde kendilerine yollamamı istediler. Klavye tuşunu değiştiler, hata bende olmasına rağmen hemde ücretsiz. Mouse da yenisi, hatta bir üst modeli olan Gladius 3 Wireless 36000 DP ile değiştiler ve çok kısa sürede. Kendileri ne teşekkür ediyorum...

Pentadan ben de memnunum Logitech gamepadimi bir hafta sürmeden tamir edip gönderdiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı