Pentim E6700 işlemciyi Quad Q8300'e yükseltmek ne kadar mantıklı?

En azından internette gezerken can cekişmez.

2 GB RAM varken can çekişiyordu fakat 4 GB RAM daha aldım takılma donma birçoksorun gitdi anakartın grafik birimini kullanmama ragmen FPS de iyi bu işlemci benimkinden %20daha performanslıymış araştırdım bunu alıp bunada voltaj sız OC yapıp iyi bir performans alırım diye düşündüm bir de GT740BESler mi?

2 GB RAM varken can çekişiyordu fakat 4 GB RAM daha aldım takılma donma birçoksorun gitdi anakartın grafik birimini kullanmama ragmen FPS de iyi bu işlemci benimkinden %20daha performanslıymış araştırdım bunu alıp bunada voltaj sız OC yapıp iyi bir performans alırım diye düşündüm bir de GT740BESler mi?
RX 460 bile besleyebilir.

Besler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı