Pentium 4 PC için İşletim Sistemi Önerisi

Nejdat Delioğlu youtube kanalını takip edin derim. Adam yaşına rağmen yaptıkları takdire şayan. Siz de madem faydalı işler yapmak istiyorsunuz belki bişeyler katar size.

Merhaba SypeR dostum,

Yazdıkların doğrultusunda web de araştırma yaptım baya bilgiler var. İnceliyorum.
Derslerinde başarılar,
Selam ve sevgiyle,

Windows Vista'nın bir takım kusurlarının olduğunu duymuştum. Windows 7 Home Basic (64-Bit) işini fazlasıyla görecektir.

Eski sistemlere, Windows 8/Windows 8.1/Windows 10 desteği tamamen kesildi. Ayrıca kendim eski sisteme Windows 10 kuramıyorum çünkü, işlemcide sanallaştırma teknolojisi yok.
Eski sistemden ne zaman bu destek kesildi acaba link verin de görelim? 10 yıllık sisteme kurdum Win 10 sorunsuz çalışıyor.

Eski sistemden ne zaman bu destek kesildi acaba link verin de görelim? 10 yıllık sisteme kurdum Win 10 sorunsuz çalışıyor.
İşlemciniz muhtemelen eski fakat sanallaştırma teknolojisini destekliyor olabilir mi? Benim işlemci Intel Pentium 4 (3 GHZ HT) (90nm)

Bu arada şu konuyu buldum aynı benim yaşadığım sorunun aynısı. Pentium 4 Win10 x64 Kurulmuyor
Bu arada Intel Pentium 4 işlemcisi 64-Bit mimarisini destekliyor.
Ancak adam şans eseri 32-Bit sürümünü kurabilmiş benim sistemde 32-Bit dahil kurulamamakta. Zaten konunun tarihide eski... Şuan en güncel Windows 10'u ne 32-Bit, nede 64-Bit olarak kuramıyorsunuz maleesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…