Üzüldüm abi ya, şu sıralar sınav dışında çok yoğun bir tempoya giriştim ve sanırım hayatımın belli bir bölümü hep bu ayarda gidecek. Gelip kurtarmayı denemek isterdim. Belki gözden kaçırdığımız başka bir detay vardır diye ama nasip...
Estağfurullah abi ne demek, asıl sevinmesi gereken kişi benim bu yaşta bir şeyler öğrenmek için çabalayan birine rehber olma şansı yakaladığım için.
İnşallah gönlüne göre bir sonuç bulursun abi de torunların oyuncakları tamir edebilecek yetkinliğe ulaşabilirsin. Bu arada aklıma gelmişken de söyleyeyim, YouTube üzerine o tip bilgileri veren Türkçe kanallar mevcut diye biliyorum. Ayrıca Google üzerinden üniversitelerin yayınladığı ders notları gibi şeyleri bulursan onlardan da baya bir bilgi çıkartabilirsin diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim abi, bende sana Devre Şemaları ve Avometre kullanımını öğrenme ve hayatındaki öğrenmeler hep daim olsun dileklerimi iletiyorum.
Aynı şekilde selam ve sevgilerimle abi, en ufak bir sorun olursa ve bildirim gelirse eğer, biliyorsun bana hep ulaşabilirsin, senin gibi iyi insanlara her zaman kapım açıktır.
Görüşmek üzere inşallah.