Pentium E5400 sistemi hızlandırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serkan Özcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim eski bi bilgisiyarım var bilgisiyarı nasıl hızlandırabilirim ? Özellikleri şöyle;

1.PNG
2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri düşük o yüzden çok yapılacak bir şey yok. Ama Windows 8.1 kurun. 64 bit kurun. Gereksiz bir program kurmayın.

İşletim sistemini Windows 8.1'e güncelleyerek biraz da olsa hızlanabilir.

Arkadaşlar windows 8.1 geçmiştim önceden yinede kasmalar vardı oyun felan kasıyor.

İşletim sisteminizi Windows 8.1'e güncellediğinizde hızlanır ama çokta değil. Şimdi bilgisayarınızın çok hızlanmasını istiyorsanız. Bir defa Raminiz iyi olması lazım. Ekran kartı vs. Ama bunlarada para vermeye değmez. Onun için vereceğiniz paraya sıfırdan bir bilgisayar alırsınız.

Param olsa hemen topluyacagımda zaten para geçmiyor elime.

1 GB Ram'in varken Windows 7 veya 8.1 kurma. Sadece bu işletim sistemlerinin adam gibi işlem yapabilmesi, çalışabilmesi için en az 2GB Ram'in olması gerekiyor.

Senin yerinde olsam, 2x2GB Ram alır 4'e tamamlarım. Işlemcin Pentium E serisiymiş, güzel. Büyük ihtimalle Core2Quad'ları destekliyor anakartın.
Ya 2. el, ya da Amazon.com'dan sıfır Core2Quad alırdım -Q6600 veya üstü olmak üzere-.

Ekran kartın da hem eski hem de düşük modelmiş maalesef. PSU'nu bilmediğim için GTX750Ti alır, 2-3 sene daha keyfime bakardım.
Tabii ki Windows 8.1 kurduktan sonra. :)

Bunlar şahsi düşüncemdir. Ben para verilerek alınmış, her ne olursa olsun, sonuna kadar kullanma taraftarıyım. Arkadaşlar bu sisteme para harcama diyebilirler, mantıklıdır. Sadece yapabileceklerini sıralamak istedim. Tercih senin.

PSU 350W ankart foxconn modelini bilmiyorum eğer anakart alırsam hangisini almalıyım önerin için teşekkür ederim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı