Moonister
Decapat
Daha fazla
https://www.amazon.com.tr/Pepisky-Airbrush-Değiştirilebilir-Dekorasyon-Modelleme/dp/B0BQMXT273/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=7J5CAMM7LLX9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.fuMI0CFGDrMDHyrlKSiodfX_GmhPB-vdeXaStizA9SdrpwiyPbiZEfsi6z9hu9uegS-SS646JtWZNa9TDDBOYarpIBcemGLLVr69x6uf7l6IQJdvvWBpFcdZhWsfvkBj89Gq8DILKGZ6oBB_CEVLdiSqi_FGd4wmoEGjSMFlKuL3JOiu3PUtlSLd2L4LtFyvKm7hBpSH-QOrcJIbUzRhPwDFFvEct-ObxaHhDYBKQAWZkMk_43R7Tpfc_E-ZCTtEWXVkxN6eFMpYXHyr_M6BhaoaZSSgf4t5u0h6G1BC1lI.kWl7kOtfQ72E85Lox6A8kZI5zBHEotyvYUnXO0pOils&dib_tag=se&keywords=ai̇rbrush+set&qid=1746913461&sprefix=ai̇rbrush+set,aps,128&sr=8-1
Amazon'dan bu ürünü almak istiyorum ama görüldüğü gibi fiyatı 30 euro üstü. Normalde diğer siteler 30 euro üstü olan ürünleri almaya bile izin vermiyor ama amazondan bunu alabiliyorum. Fiyatın üst kısmında yer alan "Yurt dışından gönderilir" yazısının orda da "Yurt dışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur." ibaresi var. Bu nedenle kafam karıştı bunu alırsam gümrüğe takılır mı?
Amazon'dan bu ürünü almak istiyorum ama görüldüğü gibi fiyatı 30 euro üstü. Normalde diğer siteler 30 euro üstü olan ürünleri almaya bile izin vermiyor ama amazondan bunu alabiliyorum. Fiyatın üst kısmında yer alan "Yurt dışından gönderilir" yazısının orda da "Yurt dışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur." ibaresi var. Bu nedenle kafam karıştı bunu alırsam gümrüğe takılır mı?