Performans kaybetmeden Windows 10'un görünüşünü güzel bir hale getirmek

Eternalist

Hectopat
Windows 10'u Windows 11'e ve MacOS'a kıyasla beğenmiyorum. macOS benzeri temalar kurunca performans kaybı yaşıyorum. Hem performans kaybı yaşamadan hem de görünüşünü daha güzel nasıl yapabilirim? Sistemim zaten kötü bunu biliyorum. FPS arttırmak için yaptığım ayarlarda Windows 10'u çok kötü gösteriyor. FPS ve yavaşlama olmadan çok olmasa bile biraz daha iyi bir görünüşüne sahip olabilir miyim?
Sistemim:
i5-760
8 GB 1333MHz RAM.
Gigabyte GTS 450 OC.
Gigabyte H55M-USB3.

Wallpaper Engine dışında üçüncü parti yazılım olmadan böyle bir görünüm elde edebilirsiniz.
1628898130397.png

Wallpaper Engine dışında üçüncü parti yazılım olmadan böyle bir görünüm elde edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1137406

Wallpaper Engine çok RAM yemiyor mu? Sistemimi kastırmaz mı? Uygulama var zaten satın almıştım önceden öylesine ama birkaç kere kurdum. Bulundurmadim. Taskbarı nasıl öyle yaptığınızı da anlatirsaniz çok sevinirim.

Sizin sisteminiz için böyle ''hem performans kaybı olmasın, hem animasyonlu estetik bir işletim sistemi olsun'' tarzı bir çözüm olduğunu sanmıyorum. MacOS ile oyun falan oynanmıyor zaten.

Wallpaper Engine çok RAM yemiyor mu? Sistemimi kastırmaz mı? Uygulama var zaten satın almıştım önceden öylesine ama birkaç kere kurdum. Bulundurmadim. Taskbarı nasıl öyle yaptığınızı da anlatirsaniz çok sevinirim.
Kullandığınız duvar kağıdına göre RAM tüketim miktarı artabilir. Benim kullandığım duvar kağıdı fare hareketine duyarlı, hareket ediyor. Sistemi kasmaması için herhangi bir program tam ekrana geçtiği zaman tamamen durmasını ayarlayabiliyorsunuz. Taskbarı atacağım video yardımı ile program kullanmadan yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin sisteminiz için böyle "hem performans kaybı olmasın, hem animasyonlu estetik bir işletim sistemi olsun" tarzı bir çözüm olduğunu sanmıyorum. macOS ile oyun falan oynanmıyor zaten.

Animasyonlu falan zaten böyle bir sistemle olmaz. Benim dediğim bu sistemin kaldıracağı düzeyde nasıl daha iyi görünmesini sağlarım. Benim sorum bu. Bende beklemiyorum zaten mükemmel bir şey.
Kullandığınız duvar kağıdına göre RAM tüketim miktarı artabilir. Benim kullandığım duvar kağıdı fare hareketine duyarlı, hareket ediyor. Sistemi kasmaması için herhangi bir program tam ekrana geçtiği zaman tamamen durmasını ayarlayabiliyorsunuz. Taskbarı atacağım video yardımı ile program kullanmadan yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır teşekkürler, şu anda format atıyorum, attıktan sonra uygulayacağım.

Teşekkürler, attığınız rehberi daha önce görmüştüm. Taskbarı şeffaf yapma kasar gibi geliyor daha önce yapmıştım. Ama farklı bir yolla yapmıştım. Bunu yaparsam kasar mi bilmiyorum. Rainmeter gibi uygulamalar kullanamam, performans kaybına yol açıyor denedim onu da çok iyi bir iOS tarzı tema kurmuştum. Ama yine de teşekkürler, taskbari şeffaf yapmayı deneyeceğim ama performans kaybı olur mu?

Animasyonlu falan zaten böyle bir sistemle olmaz. Benim dediğim bu sistemin kaldıracağı düzeyde nasıl daha iyi görünmesini sağlarım. Benim sorum bu. Bende beklemiyorum zaten mükemmel bir şey.

Tamamdır teşekkürler, şu anda format atıyorum, attıktan sonra uygulayacağım.

Teşekkürler, attığınız rehberi daha önce görmüştüm. Taskbarı şeffaf yapma kasar gibi geliyor daha önce yapmıştım. Ama farklı bir yolla yapmıştım. Bunu yaparsam kasar mi bilmiyorum. Rainmeter gibi uygulamalar kullanamam, performans kaybına yol açıyor denedim onu da çok iyi bir iOS tarzı tema kurmuştum. Ama yine de teşekkürler, taskbari şeffaf yapmayı deneyeceğim ama performans kaybı olur mu?

Konuda 70 MB RAM yiyor diyor ve performansa etki etmiyor diyorlar. Bence bi' deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı