Performax oasis nasıldır?

Bütçe
1000

MehmetMehmet

Decapat
Katılım
21 Ekim 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Uzman Çavuş
  • ASUS ROG STRIX 3080 12 GB OC version.
  • ASUS ROG STRIX B550-XE anakart.
  • AMD Ryzen 7 5800X.
  • ASUS ROG STRIX lc 240.
  • ASUS ROG STRIX 850 watt PSU.

Kasa olarak bunu düşünüyorum. PSU'yu satar bütçeme biraz da olsa destek olur. Malum gönül isterdi güzel bir kasa ama yengeniz biraz daha harcama yaparsam kafamda paralar bu parçaları o yüzden böyle düşük bütçeli kasa almak durumundayım. Son olarak üsteki ekipmanlara uyumlu mudur?

 
Ben bu tür ürünlerde PSU kullanılmasını önermem ama onun haricinde kasa zaten standart, ön mesh ve yeteri kadar giriş varsa çıkışta düzgünse çok fark etmez. Kablolama kanalı, SSD yuvası gibi farklar olur. Bu kasa da ok gibi duruyor ama PSU olanı almam başka marka PSU bakarım. Fakat siz zaten seçtiniz psu. Çok sorun olmaz gibi psu boyutuna dikkat etmek lazım bi.

Kasanın ATX desteği varmış. Çok sorun olmadan ama aşırı boşluk kalmadan sığar gibi, içi çok geniş değil gördüğüm kadarıyla.

Ek olarak her şeyi asus seçerek bence f/p olayından çok şaşmış sistem. Biraz daha araştırıp bazı noktalarda daha uygun parçalarla aynı kaliteyi elde edebilirsiniz bence. İlk önerim PSU ve Soğutucu değişikliği olur. İkisi de rakiplerine göre yüksek, aynı fiyatta daha üst olanlar mevcut. Bu sayede düzgün kasa da alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Hocam üsteki parçaları aldım parça parça zamanla indirimler vs. şu an tek eksiğim kasa bütçem var aslında ama yengenizin rızası olmadığı için boş demir yığınına onca para vermeye ne gerek var diyerek minimum tuttu bütçemi. Bu kasayı al PSU'yu satarsın ucuza gelmiş olur dedi bana da mantıklı geldi. Ekran kartı ve anakart hariç diğer parçalar beyaz olanlardan. O yüzden tercihim beyaz bir kasa. PSU'yu satacağım sizin de dediğiniz gibi böylesine yüksek meblağ tutan parçalar emanet edilmez içindeki PSU'ya. Teknik detaylar kafamı karıştırdı sadece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı