PES 13 abartıldı mı?

Yılların efsanesi. Üzerinden 10 yıl geçti ama hala yaması yapılan plastation Cafe'lerde oynanan bir oyun, PES 13. Futbolun ve Türkiye'nin en iyi olduğu zamanlar, ben bu zamanları yaşayamadım PES 13'ü oynadığımda ben 5 yaşında idim, şimdi bilgisayarımda hala var ve oynuyorum. Şimdi sorumu sorayım, sizce PES 13 çok mu abartıldı yoksa bu ilgiyi hak ediyor mu?

Bence abartıldı ülkemizde futbol oyunları çok seviliyor hatta sırf millet o yüzden PlayStation alıp benim hakkıma giriyor. Zamanında Trabzon'da millet pes oynarken CoD WW2 açtım herkes beni izlemeye başlamıştı hiç unutmam.
37314E45-876A-445C-8D0C-F441EFA9D59C.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
25 yaşındayım Winning Eleven'dan bütün PES serilerine kadar hepsini oynadım (23 hariç), aşırı bir şekilde abartı bir oyun olduğunu düşünüyorum. Bizim milletimiz basit oyunları çok sevdiğinden dolayı, sıfır kabiliyet gerektiren zamanına göre de grafikleri berbat olan bir oyunu çok yücelttiler. Zevkler tartışılmaz ama hala daha PES 13 oynayan insanlara mağara adamı gözüyle bakıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında abartıldığından değil şu anda daha aktif olan nesil için en iyi ve efsane PES oyunu olduğu için adını çok duyuyoruz. Benim için efsane PES 2005 ve 2006'dır mesela. Yani zamana göre değişiyor 😉
 
Zamanına göre çok güzel oyun. Ama yıl olmuş 2022 hala PES 13 en iyi futbol oyunu diyen fanboylar var. Dediğim gibi zamanına göre iyi sadece, bu devire göre eski bir oyun.
 

Geri
Yukarı