PES 2021 alınır mı?

Teşekkür ederim. Not aldım. Eğer alırsam aklımda bulunsun.

Hocam güncel kadro ve oyuncularla oynamak istiyorum. Yoksa FIFA 19 var ama mesajınız için teşekkür ederim.
Hocam transferleri kendiniz yaparsınız olur biter bence :D Ya da yama yaparsınız. Sonuçta pek bir fark yok 20 ile 21 arasında.

FIFA 19 için 2021 kadro güncellemesini nerden bulabilirim peki?
İnternetten araştırdığımda FIFA Base falan yazıyordu. Siz de araştırırsanız daha detaylı bulabilirsiniz. Olmadı, kendiniz yapabilirsiniz. Zira PES13 kadro güncellemelerini hep kendim yapardım.

İnternetten araştırdığımda FIFA Base falan yazıyordu. Siz de araştırırsanız daha detaylı bulabilirsiniz. Olmadı, kendiniz yapabilirsiniz. Zira PES13 kadro güncellemelerini hep kendim yapardım.
Teşekkür ederim. Bakayım ben ona.

Var bir sürü benim baktıklarımda hatalar vardı bu yüzden kullanmadım bazı oyuncuların mevkileri yanlış takım numaraları yanlış vs gibi. Düzgün bulursanız yazar mısınız.
Tabi, bulursam yazayım. fifaxixim FIFA 19 mod bulmuştum. Frosty Mod Manager hata verip durdu. Ben de daha fazla uğraşmadım.

Ben direkt smoke patch kullanıyorum.

Tüm ligler lisanslanıyor.
Bazı oyuncu yüzleri ekleniyor.
Bazı ligler ekleniyor.
Gol müziği yaması yapıyorum.

PES 21 için henüz çıkmadı smoke patch, çıktığında yükleyebilirsiniz.

Bu yama çıktı mı acaba bilginiz var mı?

Bu yama çıktı mı acaba bilginiz var mı?
Detayları sayfalarında yazıyor. Denemedim veya tecrübe etmedim henüz.

PES 21 için;

PES 20 için;

PES 21 için;

PES 20 için;

Dow.

PES 21 için;

PES 20 için;

PES 21 için;

PES 20 için;

Download ettikten sonra ne yapmam gerekiyor acaba?

Ben aldım hocam ama internetten oynamayı düşünüyorsanız alınmaz. Saçma grafik hataları var. Oyunda adamlar çarpışıyor diğeri kalkıp gidiyor. Siz müdahale edemiyorsunuz. Benim içime sinmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı