Pesimist önyargılardan nasıl kurtulabilirim?

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Evet forum üyeleri pesimist ön yargıları olan biriyim bu ön yargılarım olması doğru mu? Değil mi? Onu sormak istiyorum bir de bu önyargılardan kurtulmalı mıyım? Ve nasıl kurtulabilirim?

Evet forum üyeleri pesimist ön yargıları olan biriyim bu ön yargılarım olması doğru mu? Değil mi? Onu sormak istiyorum bir de bu önyargılardan kurtulmalı mıyım? Ve nasıl kurtulabilirim?
*kötümser. Neyse öncelikle her şeye iyi yönden bakman gerek. Örnek bir durum verirsen daha da yardımcı olabilirim. İyimser biri olduğum söylenir.

Bilgisayar, konsol alacağım diyordu ailem yaklaşık 3 senedir şimdi ise artık çalışsam bile alamayacağını düşünüyorum hatta alsa bile artık pek iyimser bakamıyorum cunku sonuçta ben 3 sene önce istiyordum o zaman biraz da küçüktüm ve daha çok heves alıyordum.
2.si iyi insanlar bile bana artık kötü geliyor bir insan isterse melek gibi olsun bana gene samimi bir iyi insan gibi gelmiyor.

Bunlar sadece örnek daha bir sürü varda aklıma bunlar geldi şimdilik.

Bilgisayar, konsol alacağım diyordu ailem yaklaşık 3 senedir şimdi ise artık çalışsam bile alamayacağını düşünüyorum hatta alsa bile artık pek iyimser bakamıyorum cunku sonuçta ben 3 sene önce istiyordum o zaman biraz da küçüktüm ve daha çok heves alıyordum.
2.si iyi insanlar bile bana artık kötü geliyor bir insan isterse melek gibi olsun bana gene samimi bir iyi insan gibi gelmiyor.

Bunlar sadece örnek daha bir sürü varda aklıma bunlar geldi şimdilik.

1. bende benzer bir olay yaşamıştım. O konsolu ilk günkü heyecan ile iste. Sürekli alınabileceğini düşün. Zaten daha fazla uzun sürmez. Ben 4 yıl beklemiştim.
2.her insan farklıdır. Hiçbir insan tam anlamıyla kötü değildir. Samimi olmamak için hiçbir nedenleri yok olsa bile kendi sorunları. Düşünmeye değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı