Peyronie nedir?

Hocam bu hastalıkla ilgili bir konu vardı sanki. Onu okuyabilirsiniz. Bir noktada işinize yarar.

Hocam bu hastalıkla ilgili bir konu vardı sanki. Onu okuyabilirsiniz. Bir noktada işinize yarar.

Hocam benimki peyronie değil.

Dümdüz yukarıya doğru gidiyor yani falsolu diyelim. Bir anda kırılıp yukarıya yükselmiyor. Sünnetçinin hatası yüzünden penisimin başı çok çok az yukarı bakıyor ama sorun arz edecek kadar değil.
1617174269318.png

Hocam penisiniz böyle mi?

Çok fazla malum şeyi yapmaktan oluyor diye biliyorum genelde ... Yıldızlarında oluyor.
Yanlış biliyorsunuz vücudun her hangi bir uzvunu farklı şekilde kullanarak şeklini bozacak şekilde travma oluşturabilmek çok çok zor. Kesici, yanıcı, sıcak bir şeyler veya çekiç gibi şeyler varsa değişir. Nereden biliyorum bende 7-8 yaşından öncesinden beri var bu fizyolojik hastalık ondan.

Konuda ameliyat olmayı düşünüyorum, istiyorum gibi yorumlar var arkadaşlar ama bu konuda 3-4 farklı doktora gittim devlet, özel. Birinde kamu üniversite hastanesinde genç benim ile yakın yaşlarda egoist bir taze doktor müsfettesine denk geldim, maskem olmadığı için beni tabiri caizse fırçalayan peyronie için fiziksel kontrol - tetkik yaparken odanın kapısını kitlemeyip benim penisi mıncırırken odanın kapısından diğer arkadaşlarının girip çıktığı bir muayeneydi. Bir de devlet hastanesinde kelli felli yaşını almış uzmana gittiğimde sağolsun fiziksel muayene yapma ihtiyacı duymadan ameliyatın sadece ciddi fiziksel ağrı durumlarında yapılabildiğini söyledi.

Eswt devlette çok az sayıda yerde var ve peyronie için ödeme - tedavi kapsamında değil, estetiksel - psikolojik kaygılar ile devlet hastaneleri ve sgk ile anlayacağınız peyronie için tedavi hizmeti alamıyorsunuz anladığım kadarıyla. ( İlaç, vitamin ve ESWT'nin bilimsel profesyonel araştırma - denemelerde başarı oranı çok düşük, diğer bir problem de ameliyatlarında ESWT'ninde zaruri ciddi fiziksel engeller olmadığı sürece peniste ekstra daha fazla bozulma, işlev - sinirsel kayıp yaşama riski. Popüler tabir ile ameliyatlarda dahi iyileşeyim, düzelttireyim derken olası komplikasyon, enfeksiyon sorunları ile çubuğu düzelttirelim derken bumerang veya süs biblosuna dönüştürme ihtimali de var 😬😅)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı