Hocam benimki peyronie değil.Hocam bu hastalıkla ilgili bir konu vardı sanki. Onu okuyabilirsiniz. Bir noktada işinize yarar.
Çok nadir görülen bir hastalık bende var
Daha yeni ergenliğe girdim. Ergenliğe girince tabii ki bazen penis sertleşebiliyor. BN sertleşince aşağı doğru 80 derece eğik olduğunu fark ettim. Hemen bir doktora gittim. Bunun dünyada çok nadir olduğu Türkiye'de bunu yapan bir doktor olmadığını söyledi. Eğer ameliyatı yaparsa tamamen geçecek...www.technopat.net
Hocam benimki peyronie değil.
Dümdüz yukarıya doğru gidiyor yani falsolu diyelim. Bir anda kırılıp yukarıya yükselmiyor. Sünnetçinin hatası yüzünden penisimin başı çok çok az yukarı bakıyor ama sorun arz edecek kadar değil.
Hocam evetEki Görüntüle 949920
Hocam penisiniz böyle mi?
Hocam benimki de öyle. Ben peyronie olmadığını düşünüyorum.Hocam evet.
Sıkıntı yok hocam. Rahatça yapabilirsiniz. Benimki toprağa bakıyorHocam evet.
Hiç korkmayın hocam tedavi başarı oranı çok yüksekSıkıntı yok hocam. Rahatça yapabilirsiniz. Benimki toprağa bakıyor.
Yanlış biliyorsunuz vücudun her hangi bir uzvunu farklı şekilde kullanarak şeklini bozacak şekilde travma oluşturabilmek çok çok zor. Kesici, yanıcı, sıcak bir şeyler veya çekiç gibi şeyler varsa değişir. Nereden biliyorum bende 7-8 yaşından öncesinden beri var bu fizyolojik hastalık ondan.Çok fazla malum şeyi yapmaktan oluyor diye biliyorum genelde ... Yıldızlarında oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.