PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel olarak iyi gidiyor gibi. 5 bilsek yetiyor allahtan :D Astralis bizi yedi bitirdi gerçi artık ama olsun.

x3.png

Son düzenleme:
Inked1652303534426_LI.jpg

Benim de böyle oldu. Umarım Legends Stage'de de 5 doğru tahmin yapabiliriz.

Oraya EF'yi koyma sebebin neydi cidden hocam merak ediyorum
5 bilmek için kesin takımları aşağı koydum. 3-0 a rastgele bir takım koymak istedim. Sürpriz takımlardan gözüme Liquid, EF ve Imperial geldi. Ben de bir Türk olarak EF'yi koymayı uygun buldum. İyi de yapmışım başka bir takım koysaydım EF'yi aşağı koymayı planlıyordum.

5 bilmek için kesin takımları aşağı koydum. 3-0 a rastgele bir takım koymak istedim. Sürpriz takımlardan gözüme Liquid, EF ve Imperial geldi. Ben de bir Türk olarak EF'yi koymayı uygun buldum. İyi de yapmışım başka bir takım koysaydım EF'yi aşağı koymayı planlıyordum.
Mantıklı olan o zaten, 3-0'a büyük takım koyup riske atmaya gerek yok. Ben şahsen büyük takım koysam ENCE koyardım ve çöp olurdu.
Neyse 5 bildik, Legends Stage Pick'Em bu gece başlar muhtemelen. Yine basit bir analizle 5 bilip Legends Stage'i de hallederiz. 🥳

Mantıklı olan o zaten, 3-0'a büyük takım koyup riske atmaya gerek yok. Ben şahsen büyük takım koysam ENCE koyardım ve çöp olurdu.
Neyse 5 bildik, Legends Stage Pick'Em bu gece başlar muhtemelen. Yine basit bir analizle 5 bilip Legends Stage'i de hallederiz. 🥳
Hocam var mı şimdiden tahminlerin ?

Senin seçimlerinden kaçını tutturacağımı merak ettiğimden erkenden tahmin yürütmek istedim.
3-0: Copenhagen Flames
0-3: BNE veya Mibr (Bugün hangisi kazanırsa.)
Heroic
Cloud9
NaVi
G2
Vitality
ENCE
Ninjas in Pyjamas

Hocam var mı şimdiden tahminlerin ?

Senin seçimlerinden kaçını tutturacağımı merak ettiğimden erkenden tahmin yürütmek istedim.
3-0: Copenhagen Flames
0-3: BNE veya Mibr (Bugün hangisi kazanırsa.)
Heroic
Cloud9
NaVi
G2
Vitality
ENCE
Ninjas in Pyjamas
0-3 dediğin gibi düşünüyorum. Fakat alt tarafta Vitality'nin performansı beni tatmin etmedi, Copenhagen Flames'de LAN'da çok sağlam RMR oynadı aşağı koyulabilir. Bir de Furia var yine son 8 içerisine girebilirler. Aynı şekilde BIG'de RMR'da çok iyiydi bir tık zor olacak gibi ama bakalım.

0-3 dediğin gibi düşünüyorum. Fakat alt tarafta Vitality'nin performansı beni tatmin etmedi, Copenhagen Flames'de LAN'da çok sağlam RMR oynadı aşağı koyulabilir. Bir de Furia var yine son 8 içerisine girebilirler.
Furia konusunda katılıyorum. Şuan CS:GO arenasında en büyük topluluk Brezilya'da, bunun etkisinin olacağını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı