Oraya EF'yi koyma sebebin neydi cidden hocam merak ediyorum
Pek çok kişi 3-0'a ence koydu böylece hem 3-0'ı kaybetti hemde turu garanti atlayacak bir takımı bilememiş oldu. Sürpriz bir takımı 3-0a koymak anlaşılabilir.Oraya EF'yi koyma sebebin neydi cidden hocam merak ediyorum
5 bilmek için kesin takımları aşağı koydum. 3-0 a rastgele bir takım koymak istedim. Sürpriz takımlardan gözüme Liquid, EF ve Imperial geldi. Ben de bir Türk olarak EF'yi koymayı uygun buldum. İyi de yapmışım başka bir takım koysaydım EF'yi aşağı koymayı planlıyordum.Oraya EF'yi koyma sebebin neydi cidden hocam merak ediyorum
Mantıklı olan o zaten, 3-0'a büyük takım koyup riske atmaya gerek yok. Ben şahsen büyük takım koysam ENCE koyardım ve çöp olurdu.5 bilmek için kesin takımları aşağı koydum. 3-0 a rastgele bir takım koymak istedim. Sürpriz takımlardan gözüme Liquid, EF ve Imperial geldi. Ben de bir Türk olarak EF'yi koymayı uygun buldum. İyi de yapmışım başka bir takım koysaydım EF'yi aşağı koymayı planlıyordum.
Hocam var mı şimdiden tahminlerin ?Mantıklı olan o zaten, 3-0'a büyük takım koyup riske atmaya gerek yok. Ben şahsen büyük takım koysam ENCE koyardım ve çöp olurdu.
Neyse 5 bildik, Legends Stage Pick'Em bu gece başlar muhtemelen. Yine basit bir analizle 5 bilip Legends Stage'i de hallederiz.![]()
0-3 dediğin gibi düşünüyorum. Fakat alt tarafta Vitality'nin performansı beni tatmin etmedi, Copenhagen Flames'de LAN'da çok sağlam RMR oynadı aşağı koyulabilir. Bir de Furia var yine son 8 içerisine girebilirler. Aynı şekilde BIG'de RMR'da çok iyiydi bir tık zor olacak gibi ama bakalım.Hocam var mı şimdiden tahminlerin ?
Senin seçimlerinden kaçını tutturacağımı merak ettiğimden erkenden tahmin yürütmek istedim.
3-0: Copenhagen Flames
0-3: BNE veya Mibr (Bugün hangisi kazanırsa.)
Heroic
Cloud9
NaVi
G2
Vitality
ENCE
Ninjas in Pyjamas
Furia konusunda katılıyorum. Şuan CS:GO arenasında en büyük topluluk Brezilya'da, bunun etkisinin olacağını düşünüyorum.0-3 dediğin gibi düşünüyorum. Fakat alt tarafta Vitality'nin performansı beni tatmin etmedi, Copenhagen Flames'de LAN'da çok sağlam RMR oynadı aşağı koyulabilir. Bir de Furia var yine son 8 içerisine girebilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.