Hocam burada da karşılaştık. Benim gibi müşterileri sevmiyorsunuz.Asus Prime Pro + 3900X kullanıyorum. Google'a raijintek orcus incelemesi yazarsan, stok fan sıcaklıklarına ulaşabilirsin. Bendeki değerler warcry kasada ölçüldü, sen bir miktar daha düşük değerleri gözlemlersin ama 3900X alıyorsan güzel bir soğutucu almanı mutlaka tavsiye ederim. Şuan 1.21V 4.0Ghz de sabit benim , fazlasıyla serin çalışıyor. BFV maksimum sıcaklık 55 derece filan.
Fotoğraf paylaşsan belki yardımcı olurlar hocam, paylaş bi bakalım.Hocam kasayı bende aldım sistemi şimdi kurdum. P400a rgb modeli. Kasada anakarta bağlamam gereken kablo hangisi fanlarda bi türlü bulamıyorum.
Haha. Sizinle DH'den sonra Sosyal'de karşılaşmak da varmış.Evet sürekli şikayet eden pimpirikli müşteri profilinden hoşlanmıyorum, Allahtan ticaret yapmıyorum yoksa çok zor olurdu benim için.![]()
Ayrıca tasarımına notum 4/10. Üzücü.Tebdili mekanda ferahlık vardır , her gün turuncu görmekten portakaldan soğudum
![]()
Nasıl bir şey almalıyım sizce?egzoz fan yok ek fan almalısın unutma
Hocam kasa kaç fanlı geldi? Arkada da fan var mı?Hocam kasayı bende aldım sistemi şimdi kurdum. P400a rgb modeli. Kasada anakarta bağlamam gereken kablo hangisi fanlarda bi türlü bulamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.