Phanteks P350X RGB Fusion Kontrol Etme

xant6

Decapat
Arkadaşlar iyi geceler, sistemimde Phanteks P350X ve Gigabyte Z390 Aorus Pro tercih ettim.
Yalnız RGB fusionun içine girince kasa görünmüyor. Anakart ile bir çalıştıramıyorum kasayı, üstündeki tuşlardan kontrol edebiliyorum ama onunda bir limiti var. 3-4 tane modu var demişlerdi yalnız ben modları kullanamıyorum, oraya basılı tutunca sadece LED'ler açılıyor kapanıyor, diğer türlüde tekli renklere geçiş yapamıyorum. Renk değiştirme butonundan karışık renkleri kullanabiliyoru,m bunu düzeltmek istiyorum yoksa herkeste mi aynı şey var şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bunun için bir adaptör gibi bir şey gerekiyor sanıyorum. Çünkü anakarta bir bağlantı yapmadan kasayı kontrol edemeyiz. Ve kasadaki RGB'ler adreslenebilir olduğundan soketi değişik. Benim anakartımda adreslenebilir RGB pinleri de mevcut ancak 5 pin.
Ben tuşlar ile bir çok kombinasyon yapabiliyorum. Bastıkça değişiyor.

Son düzenleme:
Ben basınca değişmiyor uzun süre basmam gerekiyor daha sonra değişiyor renkler dediğim gibi sadece karışık renkler yapabiliyorum tek renkleri yapamıyorum olmuyor yani renk ayarlarından. M yazan düğmeye basıncada modlar değişmiyor sadece öndeki rgb'yi kapatıyor bir daha bastığımda yandaki kapanıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı