Phanteks P400 İncelemesi

Aynı zaman içerisinde bendeki Z11 Neo'nun bu kadar toz tutmamış olmasına sevineyim mi yoksa bu kaliteli markanın böylesi toz tutmasına üzüleyim mi karar veremedim. Bir ara bendekinin kablolama sıkıntısı sebebiyle gaza gelip bundan almayı düşünüyordum. Ben iyisimi eldekinin haşatını çıkarayım. İnceleme güzel olmuş bu arada konu kilitlenmiş buraya yazayım. Moderatörlüğün hayırlı olsun.

Bende P400S var ama toz giriyor içine. Ekran kartımın arka plakası hep toz olmuş. O kadar toz filtresi var ama yine giriyor.

Güle güle kullanın hocam güzel inceleme olmuş. Ben de P400S modelini kullanıyorum. Kasaya her baktığımda kendine aşık ediyor [emoji1]. Kasaya modifiye de çok yakışıyor. Ufak tefek eklemelerle kasaya çok daha güzel bir görünüm katmak mümkün. Yakın zamanda NZXT HUE+ ve aer RGB fan kiti takacağım. İnceleme konumda fotoları günceller oraya da atarım.

Bir buçuk aydır bu kasayı kullanıyorum. Gram tozlanma olmadı. Sizin kasanın içini görünce acaba ileride bende de olur mu diye düşünmedim değil. Kasayı koyduğunuz konumdan dolayı da tozlanma yapıyor olabilir mi?

O iki set nereden baksan 700 TL. Kasa saten 350 TL. 1050 TL daha iyi bir kasa alınır.

O iki set nereden baksan 700 TL. Kasa saten 350 TL. 1050 TL daha iyi bir kasa alınır.
Hocam bu bir zevk meselesi ve zevkim için harcadığım paranın miktarı benim için önemli değil. Ayrıca bahsettiğim kiti 11.11 sağolsun 320 TL gibi bir fiyata aldım zaten.

Şimdi dikkatlice baktığımda kasanın alt taraflarında tek tek tozlanmalar başlamış. Üst kısımlar hala ilk günkü gibi. Galiba kasanın içindeki fanların sayısı ve konumu da bu tozlanmaya doğrudan etki edecek. Benim kasada önden hava çeken fan en alt tarafta konumlanmış. Bahsettiğim tozlanma da bu fanın hemen ön kısımlarında. Yani HDD yataklarının üstü. Bakalım tozlanma miktarı 4 5 ay sonra sizinki kadar olacak mı merak ediyorum.

Bu kasayı bende kullanıyorum. Ama hep tozlanıyor filtreleri hemen. Hele güç kaynağının ki 1 haftada toz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…