Phanteks P400 İncelemesi

@Jira Hocam ben yeni sistem topladım bir hafta kadar oldu, kasa olarak sizin kasayı aldım. Kasanın içerisinde üst kısımda boşta kalan bir kablo var phanteks LED falan yazıyor. O kabloyu nereye takmam gerektiğini anlayamadım. Sizin bir bilginiz var mı? Diğer sorum ise şu, anakartım ve ekran kartım asus aura sync destekliyor. Phanteksin kendi sitesinde P400'ün de aura sync destekli olduğu yazıyor fakat senkron ayarını nereden yapacağımı bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde gördüğün şu kabloyu diyorsun sanırım. Bu kablo power tuşundaki ve alttaki LED'in çalışması için gerekli bir kablo. Bunu SATA kablosu ile PSU'ya bağlayacaksın.

Aura SYNC kullanmadığım için bir fikrim yok maalesef. Ama kasa üstündeki LED'leri kasadan da kontrol edebilirsin.

Phanteks RGB LED Strip Bilgisayar Aydınlatma -Uzatma 400 MM

Bu ürünü takmana yarıyor. Ben de P400S modelini almıştım içinden çıkmıştı. Ama kullanmıyorum. Gece ışık sevmiyorum sonra kapanmıyor. Normalde anakartına takıyorsun her anakartta olmuyor böyle bir kolaylığı var.

Teşekkürler dostum cevap için. Sonrasında ben araştırmıştım Phanteks firmasına mail atmıştım, bu RGB ışıkların senkronu içinse şöyle bir şey almamı söylemişlerdi; RGB Adaptör.

SSD'ye bağladığın SATA kablosunu ters çevirip bağlasan daha iyi değil mi? Hem anakarta cuk oturur hem de diğer tarafı düz olduğu için daha iyi durur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem anakarta cuk oturur hem de diğer tarafı düz olduğu için daha iyi durur.
Aynen, olabilir. Şu an kasayla hiç uğraşasım yok. Yakında HDD ekleyeceğim sisteme, o zaman düzenleyebilirim kablolamayı biraz daha.

Gayet güzel biri inceleme olmuş eline sağlık Jira'cım . Yalnız inceleme öncesi kasayı biraz daha temizlesen olmaz mıydı? Gıcığıma gitti o toz birikintileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…