Phanteks P400 İncelemesi

Ben de 2 hafta önce aldım yıllar sonra kasa topladım laptop kullanıyordum baya ilerlemiş bu sistemler falan çok rahat kablolaması gerçekten Benim gibi dağınık birisi bile çok derli toplu sistem kurdu. Fan aldın mı buna acaba önerebilir misin? Şu an için sıcaklıklarım iyi ama ön tarafa 3lü fan almak istiyorum birde öne 3 lü alırsam önde kasanın kendi fanını arkaya veya üste takabilir miyim bana pek yer yok gibi geldi de?

Kasanın özelliği o kablolama için baya alanı ve özellikleri var. Çırt çırtlı bantları bile var arkasında.

Akasa viper 12 CM alabilirsin. Bende 3 tane 14 CM ve 1 tane 12 CM var. 1 tane daha 14 CM almayı düşünüyorum zamanla bakalım.

Bir de şu videodaki ledlerden takmak istiyorum sen taktın mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Phanteks RGB LED Strip Bilgisayar Aydınlatma Combo Seti Fiyatı

Daha ucuzu ve videodaki gibi olan mı bu acaba pek anlamam elektrik işlerinden kasadaki girişe falan uygun mudur yani?

Led girişine takacaksın. Zaten o LED bu tür kasalara takmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…