Phanteks P500a DRGB vs Corsair 4000D airflow( 4x LL120)

Daha fazla  
Arkadaşım takas önerdi üzerine 500 lira istiyor sizce değer mi? Bana bayağı mantıksız geldi sadece fanları güzel gibi. Bir de sizce Phanteks kasanın fanlarını Corsair QL140 ile değiştirsem nasıl durur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kasayı verip hangisini alıcaksınız açıça yazar mısın?

Keriz avı :D P500A'yı elinde tut. 4000D AirFlow kim ki P500A ile takas edilsin. İsterse 100 tane fan olsun, P500A daha iyi bir kasa.
Sanırım 4000D yi verip P500A alacak ama emin olamadım.
Eğer P500A yı verip Corsair alacaksa zaten cidden keriz avı.
P500 her anlamda daha iyi bir kasa. Bir de üstüne para ödemesi ayrı komik.

QL140 fanlara gelicek olursak nasıl duracağı zevk meselesi ama bence QL140 fanlar sessizlik dışında tercih edilecek fanlar değil.
Fanın sağladığı değerler piyasadaki çoğu 140Mm fandan daha kötü. Ben olsam tercih etmezdim fiyatlarıda tuzlu.

Son düzenleme:
İmzaya bakmak her ne kadar kurallara aykırı olsa da oradan çıkarım yaptım az buçuk.
Telefonda olduğum için imzayı göremiyorum tabii. :)
O zaman biri arkadaşı kazıklamaya çalışıyor. Zaten P500A 2800Tl civarına satılırken 4000D 1800Tl civarına satılıyor. Bir de üstüne para istemiş.

Ha LL120 fanlar pahalı ama bence o fanlarda fiyatını hak etmiyor. Fan başına 500Tl nedir ya? Fana sorarsan max. ederi 300 falan olmalı oda sessizliği yüzünden yoksa bir espirisi yok.

Şöyle ki fanlı bir şekilde takas edecektik ama zaten dediğim gibi bende kesinlikle vermem. Sadece merak ettiğimden konu açtım. Bu arada benim kasam P500A DRGB. Bir de ek olarak şunu sormak istiyorum bu kasanın fanları aşırı sesli mi çalışıyor bana mı öyle geldi bilmiyorum. Anakarttan ayar yapsam bir nebze düzelir mi sizce?

Fanların önüne denk gelen metallerin türbilansa yol açtığı hakkında bazı yorumlar vardı. Bunun önüne fan devrini kısarak geçebilmek mümkün.
Kulaklık takmayıp internette takılınca ses bana çok geldi. TD500 mesh kullanmıştım onun fanlarına traktör gibi diyorlardı bu da resmen araçların önünde bulunan radyatör fanı gibi 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı