Philips SHP9500 alınır mı?

FX Audio DAC-X6 var ama bence sadece SHP9500 için çok gerekli değil açıkçası. Diğer kulaklıklardan M40X ve özellikle DT770PRO 250 Ohm için oldukça faydasını gördüm ama.
Vergiyi hesaplayınca başa baş geliyordu Aliexpress ve Amazon, ben de en azından garantisi olsun diye düşünüp Amazon'dan siparişi geçtim. Umarım memnun kalırım. Sağolun.
 
Beyerdynamic dt 770 ile kalite olarak cok fark olur mu? Ses kartiyla beraber 3500 TL tutuyor beyerdynamic ama o kadar cok olumlu yorum ve inceleme var ki bilemedim. SHP9500 de cok olumlu yorum var gerci.
 
Konuyu hortlatıyorum ama SHP9500 için soruyorum, kulaklığa gelen sesler mikrofon ile Discord'da karşıya gidiyor mu kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
 
Hep open back kulaklik kulaniyorum pcde oyun oynarken. Hic oyun sesi geliyor diye sikayet gelmedi su ana kadar. Kullandigin mikrofon ve mikrofon konumu da etki edebilir bu olaya tabi. Fifine T669 var mikrofon olarak.
 
Bende ikisi de var ve diyebilirim ki 9500 daha iyi aslında. 96nın estetik ve low end daha iyi. Ama tecrübeme göre netlikte de 95 daha iyi.

Eki Görüntüle 783991
Mahir bey merhaba. pc oyunları ve film izlemek için yd dan arkadaşıma sennheiser hd700 getirtip kullanmıştım aşırı memnundum fakat geçen sene vedalaştık kendisiyle. onun gidişinden sonra pek dikiş tutturamadım. kapalı kulaklıklar denedim fakat hiçbiri gerçekten açık kulaklık kadar tatmin etmedi beni. kapalı kulaklıklardaki o içe kapanıklık durumu panik atağımı tetikliyor ve iki kulağıma birden takarak asla kullanamıyorum. Döviz kurları da malum arttı insanın içi kararıyor ama yine de almaya karar verdim. philips shp9500 sennheiser hd700 den sonra tatmin eder mi düşünceleriniz nedir veya farklı bir ürün önerir misiniz tabi ki f/p olması da gerekiyor bütçem en fazla 5bin civarı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı