Philips SHP9500 alınır mı?

Winteron

Hectopat
Merhaba Aliexpress'ten vergisi ile aşağı yukarı 900 TL gibi bir ücrete Philips SHP9500 satın alabiliyorum değer mi? US $14.24 5% OFF|3.5mm Boom Microphone Volume Cable For V MODA Crossfade M 100 LP LP2 M 80 V 80 To Gaming Headphone For Skype PS4 Xbox One Phones|Earphone Accessories| - AliExpress SHP9500 için bu mikrofonu alıp oyun için elverişli hale getirebileceğim söylenmiş SHP9500 her şeyi dahil bana 1050 lira gibi bir ücrete geliyor.

Aklımdaki diğer seçenekler;
MH 650, 800 TL'ye satın alabilirim.
Arctis 7 2019, 1300 TL'ye satın alabilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
@enonertetanem
Seçeneklerimin iyi ve kötü yanlarını elinizden geldiğince açıklayabilirseniz memnun olurum bu bütçeler bandında başka bir öneriniz varsa lütfen söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Open back olduğunu unutma alacaksan. Seninle aynı odadaki herkes duyacaktır senin duyduğun herşeyi.

Geçen sene bu zamanlar 700₺ civarına gelmişti Amazondan. Sorun yada merak ettiğin noktalar varsa cevaplayabilirim.

Open back olduğunu unutma alacaksan. Seninle aynı odadaki herkes duyacaktır senin duyduğun her şeyi.

Geçen sene bu zamanlar 700₺ civarına gelmişti Amazon'dan. Sorun ya da merak ettiğin noktalar varsa cevaplayabilirim.

Kulaklık pedlerini değiştirince dışarıya verilen seste bir azalma oluyor mu linkini attığım mikrofon hakkında bilginiz var mı?

Kulaklık pedi değiştirmekle dışarı giden ses azalmaz, onunla alakası yok çünkü open back olması ile alakası var.

Bu VModa mikrofonlar baya öneriliyor; bu model, boom pro modeli ve antlion modmic özellikle. SHP9500 ile uyumlu bu verdiğin linkteki mikrofon. Ses testleri için hardware canucks yada benzeri youtube kanallarında vardır karşılaştırmalı videoları.

Kulaklık pedi değiştirmekle dışarı giden ses azalmaz, onunla alakası yok çünkü open back olması ile alakası var.

Bu VModa mikrofonlar baya öneriliyor; bu model, boom pro modeli ve antlion modmic özellikle. SHP9500 ile uyumlu bu verdiğin linkteki mikrofon. Ses testleri için hardware canucks yada benzeri youtube kanallarında vardır karşılaştırmalı videoları.
daha önce hiç open back bir kulaklık kullanmadım ama etrafımda sesi duyacak, bundan rahatsız olacak birisi yok. oyun performansı nasıl denediniz mi hiç

Müzik için zaten çok iyi bir kulaklık ama oyun için de çok iyi. Sesleri çok net ayırt edebiliyorsunuz ve sound stage oldukça geniş. Mesela Warzone tarzı fps oyunlarda ayak seslerinin hangi yönden geldiğini ve ne kadar uzakta olduğunu çok rahat anlayabiliyorsunuz.

Direkt anakart üzerinden yada mobil telefon ile de kullanabilirsiniz ekstra güç veya dac/amp gerektirmeden.

Ev dışında vs kullanmayı düşünüyorsanız öyle bir imkan pek yok maalesef. Bir de normalden fazla bas seven biriyseniz size uygun olmayabilir.

Arctis serisini şahsen beğenmiyorum ve rahat olmalarının dışında öne çıkan özellikleri yok. MH650 USB olmasıyla biraz kısıtlı oluyor ve müzik/oyun performansı olarak çok iyi şeyler beklememek lazım.

SHP9500 daha denemediğim için kesin yargılar veremem ama yabancı forumlardaki görüşlere ve incelemelere göre aşağı yukarı bir şeyler tahmin edilebiliyor. Kaliteli olduğu belli.

@221420 yanlış hatırlamıyorsam kullanıyor zaten, merak ettiğin soruları ona sorabilirsin.

Arctis serisini şahsen beğenmiyorum ve rahat olmalarının dışında öne çıkan özellikleri yok. MH650 USB olmasıyla biraz kısıtlı oluyor ve müzik/oyun performansı olarak çok iyi şeyler beklememek lazım.

SHP9500 daha denemediğim için kesin yargılar veremem ama yabancı forumlardaki görüşlere ve incelemelere göre aşağı yukarı bir şeyler tahmin edilebiliyor. Kaliteli olduğu belli.

@221420 yanlış hatırlamıyorsam kullanıyor zaten, merak ettiğin soruları ona sorabilirsin.

Bu bütçe bandında bana tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı