Photoshop uzmanlı nasıl olunur?

Carven

Hectopat
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
670
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çocuk yaştaki heveslerimden biriydi Photoshop'da uzman olmak. İlk adımı attıp YouTube'da eğtim videoları izledim kendimi geliştirdim. Lakin nasıl tam Photoshop öğrenirim, bu alanda nasıl uzman olurum, ona bir çözüm bulamadım. Bölümünü okuyarak mı uzman olunup iş sahibi olunur? Yoksa kendin geliştirip çalışarak mı olunur? Bilemiyorum. Anlayacağınız gelecekte grafik tasarım mesleğini icraa edip geçimimi öyle sağlamak istiyorum hangi yoldan gitmeliyim?

Bu arada grafik tasarım iyi bir meslek mi? Geleceğin meslekleri arasında yerini alır mı? İş imkanları iyi mi sizce?
 
Photoshop ile neredeyse her şeyi yapabilirsiniz, bu yüzden bir ton özellik barındıran patladı patlayacak bir programa dönüştü. Sizin asıl düşünmeniz gereken şey, Photoshop'u ne için kullanacaksınız? Grafik tasarımcı demek tek bir şeyi temsil etmiyor.
 
Benim eşim lisede bilgisayar bölümünden mezun. Evde kendisi oturarak ve evden insanlara tasarımlar yaparak kendini çok geliştirdi. Ulusal bir kanalın çocuk bölümüne (çizgi film-animasyon) ekibine evden destek verdi belli bir süre. Şuan çok ünlü bir markanın evden video edit ve yeri geliyor fotoğraf düzenleme işlemlerini yapıyor.

Önemli olan kendinizi geliştirmek. Sağlam bir altyapınız yoksa bile sıkı çalışarak kendinizi gerçekten üst noktalara getirebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı