PHP ile SQL bağlantısı hata veriyor

b
Hocam herşeyi anlıyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum sadece bu video'yu ekleyeyim belki yardımcı olur size Kolay gelsin iyi geceler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben phpmyadmin kullanmıyorum hocam yine de teşekkürler. İyi aksamlar

Sitene ne şekilde giriyorsan, atıyorum localhost:8000/phpinfo.php şeklinde buna erişmen lazım. Bu PHP'nin çalışıp çalışmadığıyla ilgili bilgi verecek bize.
Ben sorunun daha çok SQL veri tabanıyla bağlantı yapamaması olduğunu düşünmüştüm. SQL Management üzerinden SQL sunucusunu başlatıp siteyi bu sunucuya bağlamak mümkün mü ondan emin değilim. Direkt myphpadmin falan mı kullanmam gerek ondan da emin değilim. İlk defa SQL veri tabanını WEB sitesine bağlıyorum. Daha doğrusu bağlamaya çalışıyorum. Sizin dediklerinizi eklediğimde sonuç yine aynı.

Şifreyi SQL veri tabanımdan kontrol edip yoneticipanel.html ye yönlendirmesi gerekiyor ama saticigiris.php ye yönlendiriyor şifre yanlış da olsa doğru da olsa.

Dediğim gibi yaptığında siteye ekranda ne yazıyor, onu paylaş benimle. SQL ile alakası olmaz ekrana kodun geri yazdırılmasının. Bu yüzden soruyorum <?php phpinfo(); ne sonuç veriyor paylaşır mısın diye. Tekrar söylüyorum, sitene phpinfo.php ekle, ve içeriğine <?php phpinfo(); ekle. Kaydet. Sonrasında da bu sayfaya erişmeye çalış.

Dediğin gibi yaptım ve giriş yapmayı denedim. En son chatgpt nin sql bağlantısını doğrulamak için yazdığı bu koda atıyor.

Yanii yine saticigiris.php ye atıyor.

1722952034875.png

Dediğin gibi yaptım ve giriş yapmayı denedim. En son chatgpt nin sql bağlantısını doğrulamak için yazdığı bu koda atıyor.

Yanii yine saticigiris.php ye atıyor.

Eki Görüntüle 2275815
Siteni herhangi bir server olmadan dosya olarak çalıştırdığın için böyle bir problem var. Dosyaya çift tıklayarak fonksiyonel site açılmaz. XAMPP, PHP Dev Server gibi bir şey kullanmadan, PHP komutlarını çalıştırmasını bekleyemezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı