PHP ile SQL bağlantısı hata veriyor

saticigiris.php diye bir dosyan yok?

Html var, CSS var. PHP yok. Kopyalamamışsın onu. Kopyala yada yeniden oluştur.
Eki Görüntüle 2277157
İşte sorun burda. Öyle bir şeye atmaması gerek zaten. Ondan html kodunu da attım. Burda vertabanından şifre doğru mu diye kontrol edecek. Doğruysa yoneticipanel.html ye yönlendirecek.

İşte sorun burda. Öyle bir şeye atmaması gerek zaten. Ondan html kodunu da attım. Burda vertabanından şifre doğru mu diye kontrol edecek. Doğruysa yoneticipanel.html ye yönlendirecek.
Yahu, saticigiris.php diye bir dosyaya yönlendirme koymuşsun.
1723051183809.png

Bak ne yazıyor burada? Ne yazmışsın buna? Submit dediğin an, saticigiris.php'ye post işlemi yapacak. $_POST array'ında senin name verdiğin fieldlar gözükecek.

1723051243521.png

Bak foruma ne atmışsın. Satıcı giriş için saticigiris.php. Bu kontrolü yapacak script bu.
Ama bu script'i o klasöre kopyalamamışsın. Yok orada. Olmayan şeye 404 verecek tabii ki. Senin daha temelleri öğrenmen lazım. Bu aşama sana fazla.

Yahu, saticigiris.php diye bir dosyaya yönlendirme koymuşsun.
Eki Görüntüle 2277240
Bak ne yazıyor burada? Ne yazmışsın buna? Submit dediğin an, saticigiris.php'ye post işlemi yapacak. $_POST array'ında senin name verdiğin fieldlar gözükecek.

Eki Görüntüle 2277244
Bak foruma ne atmışsın. Satıcı giriş için saticigiris.php. Bu kontrolü yapacak script bu.
Ama bu script'i o klasöre kopyalamamışsın. Yok orada. Olmayan şeye 404 verecek tabii ki. Senin daha temelleri öğrenmen lazım. Bu aşama sana fazla.
Hocam karıştırmışım sadece. Cevap verme zorunluluğunuz yok. Gergin cevap vermenize de gerek yok. Temelleri daha sağlam alınca hata yapılmıyor mu yazılım da ? Buraya kadar temelsiz mi yaptık? Lütfen agresif cevap verecekseniz hiç vermeyin daha iyi.

Hocam karıştırmışım sadece. Cevap verme zorunluluğunuz yok. Gergin cevap vermenize de gerek yok. Temelleri daha sağlam alınca hata yapılmıyor mu yazılım da ? Buraya kadar temelsiz mi yaptık? Lütfen agresif cevap verecekseniz hiç vermeyin daha iyi.
Gergin cevap verdiğim yok. Olanı söylüyorum. Hata yapmak farklı, ancak hata mesajlarını okuyup, klasöre baktığında eninde sonunda anlıyor olmalısın. Dosyaları çift tıklayarak açmak hata 1. Web uygulamalar ile ilgili temel kavramları öğrenmeden, web uygulaması geliştirmeye çalışmak, arkasındaki mantığı araştırmamak hata 2. Bu ikisinden kaynaklanarak, eksikliklerinin farkında olmadan, verilen tavsiyeyi kendine göre yorumlayarak ısrarda bulunmak hata 3.

Agresif yazdığımı düşünüyorsan, mesajlarım rahatsız ediyorsa göz ardı edebilirsin. Yardım ederken forumda, eksikliklerin de belirtilmesi gerektiği fikrindeyim.

Son dediğim şeyi de yaptığında;
saticigiris.php diye bir dosyan yok?

Html var, CSS var. PHP yok. Kopyalamamışsın onu. Kopyala yada yeniden oluştur.
Eki Görüntüle 2277157
Tüm problem çözülmüş olacak. Projeye devam etmeden önce temel kavramları öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı