Pi Coin "Migrate To Mainnet" aşaması geçilemiyor

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar merhaba elimde yaklaşık 520 Pi var bunların 415 tanesi transfer edilebilir olarak gözüküyor yaklaşık 1 ay öncesinde bu adımların 8 tanesini tamamladım fakat 9. adım bir türlü yeşil olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Otomatik kilitleme aşağıdaki resimde gösterdiğim yerden kapanıyor hocam. Dediğiniz gibi 9. aşamaya kadar yeşilse ve hala doğrulanmamış bakiyedeyse o zaman 9. aşamanın da yeşil olması gerekiyor olabilir eğer öyleyse zaten yapacak bir şey yok demek ki 9. onayın da olması gerekiyormuş. O onay için yaklaşık 1 ay bekledim. Kazım bitmiyor hocam 3 gün sonra kyc onaylı olmayan hesapların pileri silinecek ve bonus alanların bonusları gidecek diye biliyorum.

Hocam 1 gün sonra süre dolduğunda 9. aşamaya kadar bitiren arkadaşımdan pi elde edemeyeceğim yani öyle mi? 9. aşamanın da bitmesi çok uzun sürer çünkü.

Bir de benim kendi coinlerim riskte mi şu an? Ben de 9. aşamayı bekliyorum.

O kilitleme sekmesindeki tiki kapattığımda sekmeye tekrsr girince hala açık oluyor bu arada. Sanırım şu an ayarlayamıyorum onu.

Yok hocam o aşamalara başladıysanız süre donuyor bende öyle olmuştu o yönde bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Arkadaşınızdan muhtemelen doğrulanmamış bakiyeyi elde edemiyceksiniz dediğim gibiyse zaten 1 gün süresi kaldı.

Hocam sizin kazım ekibinizdeki kişiler 9. aşamayı tamamladığında mı geldi size coinler.

@YunUsta Hocam merhaba tekrardan, 9. aşamam tamamlanmış az önce gördüm, 1 arkadaşım kyc yaptığı için kilitli coinlerden yaklaşık 60 tanesi transferable kısmına geçmiş, oradan da direkt migrated bölümüne geçmiş şu an coinlerim pi wallet denilen cüzdanımda duruyor. O gelen 60 coin ikiye bölünmüş sanırım 30u direkt transferable yazan kısımdaki coinlerime eklenip cüzdana gönderilmiş, diğer 30u da ayrı olarak eklenmiş cüzdana. Ayrı eklenen 30un 2 hafta sonra kilidi kalkıyor fakat ana coinlerimin bulunduğu büyük parçada 1 yıllık kilit var bunu kaldırmanın bir yöntemi var mı yoksa beklemek mi zorundayım?

Bir de bu yaklaşık 150 gün sonra bitecek olan bir sayaç var. Bu coinler 1 yıl kilitli kalacak, silinmezler değil mi?

Hocam o 1 yıllık kilitli olanları maalesef beklemek durumunuzdasınız değiştiremiyorsunuz diğer kalanı borsada 2 hafta sonra satarsınız. 150 günlük bitecek olan sayaç dediğiniz nedir?

Hocam o 1 yıllık kilitli olanları maalesef beklemek durumunuzdasınız değiştiremiyorsunuz diğer kalanı borsada 2 hafta sonra satarsınız. 150 günlük bitecek olan sayaç dediğiniz nedir?
9. aşamanın dolmasını beklerken gözüküyordu, hatta şu an migrationda beklediğiniz için süre durduruldu falan diyordu, şimdi bulamadım.

@YunUsta Hocam merhaba, bütün adımlaeı tamamlamıştım yaklaşık 1.5 hafta önce, coinleri de cüzdana aktarmıştım. Bugün fark ettim 9. aşama tekrardans arıya dönmüş pi'ler hesabıma geri gönderilmiş. Fakat kyc yapan bir arkadaşımdan gelen 60 coin yok olmuş, atıyorum cüzdanda 100 coinim vardıysa 40 coin geri yüklemişler. Coinler neden hesaba geri yüklendi bilginiz var mı? Bir şey yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…