Pilot olmak için nasıl ders çalışılmalı?

Leonardo00x

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Frontend Developer.
Merhaba arkadaşlar,
Ben 10. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve pilot olmak istiyorum. Şu anda derslerim orta seviyede, teşekkür belgesi alıyorum ve ortalamam 73-75 civarında. Pilot olma yolunda hangi adımları izlemem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle matematik ve fizik derslerimi nasıl geliştirebileceğim konusunda tavsiyelere ihtiyacım var çünkü bu derslerde oldukça zorlanıyorum. Ayrıca, TYT ve AYT sınavlarından kaç net yapmam gerektiğini de öğrenmek istiyorum.

Kazanırsam Eskişehir'de pilotaj okumayı düşünüyorum, sizce burası uygun mu? Ya da başka önerebileceğiniz üniversiteler var mı?

Büyüklerimden bu konuda tavsiye ve rehberlik bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 10. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve pilot olmak istiyorum. Şu anda derslerim orta seviyede, teşekkür belgesi alıyorum ve ortalamam 73-75 civarında. Pilot olma yolunda hangi adımları izlemem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle matematik ve fizik derslerimi nasıl geliştirebileceğim konusunda tavsiyelere ihtiyacım var çünkü bu derslerde oldukça zorlanıyorum. Ayrıca, TYT ve AYT sınavlarından kaç net yapmam gerektiğini de öğrenmek istiyorum.

Kazanırsam Eskişehir'de pilotaj okumayı düşünüyorum, sizce burası uygun mu? Ya da başka önerebileceğiniz üniversiteler var mı?

Büyüklerimden bu konuda tavsiye ve rehberlik bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Pilot olmak için ne yapılır? İşine yarayabilir.

THY'ye eğitim için 1.200.000 Milyon TL civarı verip pilot olunca aylık 70-80 bin lira alacaksınız. Çok güzel sistem 👌

Tam burs yapman çok zor onu yapmazsan cebinden her türlü çıkacak.

Merhaba arkadaşlar,

75 civarı obp ile eşkişehir girmen için ilk 50ye girmen lazım sayısalda. 200 Soruda 198 net civarı falan yapman gerekir.

Ne alaka? Kuzenim pilot oldu askeri okuldan bilip bilmeden konusmayın.
Sivil havacılıktan bahsetmiş sanırım konu sahibi. Mesajı okusanız...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı