Pilot olmak için ne yapılmalı?

64 bin dolar şart değil. Üst düzey İngilizce şart. Eğer üniversite sınavına girecekseniz devlet üniversitesinde de pilotaj okumanız mümkün.
Ben denedim ordan biliyorum. Devlet olarak THK var. Sinav la aliyor sanirsam AMA. Ogrencileri dersten gecirmek icin ekstra para istedikleri ortaya cikmisti. Ogrenciler mezun olamiyordu diye duytum. Devlet tarafi saglam degil.

Onun disinda 11 tane ozel havacilik okulu var. Adana da Davut vardi. Gorustik 64 bin dolar istediler. Yanlismi anladik diye TL mi dedik. Yok dediler. Dedim anneme bosver. Gecen yil ki fiyat buydu artmismidir bilmem. Bi de ingilizce egitimi vermiyorlar sen ogrenip geliyorsun.

Thy sitesinde dersler var. Derslerin altinda fiyatta yaziyor. 7-10 bin dolar :D. Kac ders alman gerekiyorsa fiyat artiyor. Bazilarini TL olarak yazmislar. 4-6 bin lira onlarda.

Senin anlayacagin sadece zenginler pilot olabilir.

Ben denedim oradan biliyorum. Devlet olarak THK var. Sinav la aliyor sanirsam AMA. Ogrencileri dersten gecirmek için ekstra para istedikleri ortaya cikmisti. Ogrenciler mezun olamiyordu diye duytum. Devlet tarafi saglam degil.

Onun disinda 11 tane ozel havacilik okulu var. Adana da Davut vardi. Gorustik 64 bin dolar istediler. Yanlismi anladik diye TL mi dedik. Yok dediler. Dedim anneme boş ver. Gecen yil ki fiyat buydu artmis midir bilmem. Bir de İngilizce egitimi vermiyorlar sen ogrenip geliyorsun.

THY sitesinde dersler var. Derslerin altinda fiyatta yaziyor. 7-10 bin dolar :D. Kac ders alman gerekiyorsa fiyat artiyor. Bazilarini TL olarak yazmislar. 4-6 bin lira onlarda.

Senin anlayacagin sadece zenginler pilot olabilir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı