yüzemeyenbalık
Centipat
Üniversite değil bu aynen. Özel bir kuruluş gibi düşünebilirsin. Bu kuruluş kendi mülakatını ve sınavını yapıp kendine uygun adayları alıyor sadece. İngilizce ve havacılık bilgisi ve merakı şart aynen.@painkiller Merhaba anladığım kadarıyla bu Turkish Academy için herhangi bir üniversite puanı gibi şeyler istemiyor galiba, değil mi? Çok iyi bir ingilizce ve havacılık hakkında birikimli birisi için avantajlı gibi duruyor.
Konu açar mısın havacılık bölümüne bunun için, daha rahat anlatabilirim. Burada çok karışır diğer mesajlarla.@painkiller ben de bu sene HHO sınavlarına hazırlanıyorum geçen sene üniversite puanım düşük olduğu için asil olamamıştım. Psikomotor testinden bahsediliyor. Nedir bu psikomotor? Detaylıca bilgi verebilirseniz sevinirim.
Tabii üniversite mezunu olmak gerekiyor. Önlisans da olabilir ama geriye düşersin diğer adaylar arasında. İyi bir üniversite tabii daha iyi bir ilk izlenim yaratır ve avantaj sağlar. İngilizce olarak IELTS General 6.5 alabilecek bir seviye civarı olabilir. YouTube üzerinden DLR veya Mollymawk testleri olarak bakabilirsin. Bir kaç tanıtıcı örnek var.@painkiller Üniversite mezunu olma ve İngilizce bilme şartları vardı galiba. Üniversitenin bir önemi var mı? Herhangi bir önlisans mezunu başvurabiliyor mu? Bir de İngilizce hangi seviyede olmalı? Son olarak da yapılan psikolojik ve fiziksel testlerin bir örneği var mı?
Altıma sı.... az kalsın heyecan ve korkudanİlk yalnız uçuşta(first solo flight) ne hissettiniz?
Şimdi yatıp uyuyacağım siz benden daha iyi bilirsiniz pilot kolay olunmuyorKonu açar mısın havacılık bölümüne bunun için, daha rahat
Aynen, şimdilik tripli aşkın o senin, onu ihmal etme aslaŞimdi yatıp uyuyacağım siz benden daha iyi bilirsiniz pilot kolay olunmuyor. Sabah erken kalkıp aşkım, canım, bebeğim matematiğimle uğraşmam lazım.
Est. ben de senin gibi bir insanım sonuçtaBir pilotla konuşabilmek nasip olmamıştı şimdiye kadar.
Konu açtığın anda görüşmek üzereŞimdiden teşekkürler, müsait olunca yazacağım.
First solo flight demesi havalı oluyor değil miÜniversite değil bu aynen. Özel bir kuruluş gibi düşünebilirsin. Bu kuruluş kendi mülakatını ve sınavını yapıp kendine uygun adayları alıyor sadece. İngilizce ve havacılık bilgisi ve merakı şart aynen.
Konu açar mısın havacılık bölümüne bunun için, daha rahat anlatabilirim. Burada çok karışır diğer mesajlarla.
Tabii üniversite mezunu olmak gerekiyor. Önlisans da olabilir ama geriye düşersin diğer adaylar arasında. İyi bir üniversite tabii daha iyi bir ilk izlenim yaratır ve avantaj sağlar. İngilizce olarak IELTS General 6.5 alabilecek bir seviye civarı olabilir. YouTube üzerinden DLR veya Mollymawk testleri olarak bakabilirsin. Bir kaç tanıtıcı örnek var.
Altıma sı.... az kalsın heyecan ve korkudanYalan yok çünkü ilk kez tek başıma yukarı çıkacaktım
Peki bölüm ya da alan fark ediyor mu? HAA'da sadece MF diye biliyorum Akademi'de böyle bir kısıtlama var mı?Tabii üniversite mezunu olmak gerekiyor. Önlisans da olabilir ama geriye düşersin diğer adaylar arasında. İyi bir üniversite tabii daha iyi bir ilk izlenim yaratır ve avantaj sağlar. İngilizce olarak IELTS General 6.5 alabilecek bir seviye civarı olabilir. YouTube üzerinden DLR veya Mollymawk testleri olarak bakabilirsin. Bir kaç tanıtıcı örnek var.
Tabii canım, ilk defa soloya gidip gelmek havalı oluyor diğer arkadaşların yanındaFirst solo flight demesi havalı oluyor değil miBenim de aslında en korktuğum şey o. Geçen sene birisi "ölmüş". Bu da haberi
Mühendislik bölümleri eskiden biraz avantaj sağlıyordu ama şimdi işletme de mühendis de aynı kefeye koyuluyor. Pek bir farkı yok. HAA dediğini anlayamadım ama kusura bakma?Peki bölüm ya da alan fark ediyor mu? HAA'da sadece MF diye biliyorum Akademi'de böyle bir kısıtlama var mı?